; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Buhnici

„iLikeIT” revine cu un nou sezon, de sâmbătă, la Pro TV

19 February 2015

Emisiunea „iLikeIT' revine sâmbătă, 21 februarie, cu un nou sezon plin de demonstrații, gadget-uri de ultimă generație și invitați surpriză!

Noul sezon va prezenta telespectatorilor invitați din toate domenile tech, de la specialiști IT, la cei telecom sau influenceri din social media. Alături de aceștia, George Buhnici și Marian Andrei vor face deliciul publicului prezentând cele mai noi aplicații, gadget-uri sau tehnologii revoluționare.

George Buhnici

„iLikeIT este mai mare ca niciodată! Emisiunea de sâmbătă este o completare firească a celor două rubrici zilnice existente în cadrul știrilor de dimineață. În fiecare sezon, numărul tot mai mare de telespectatori ne bucură, fiind o dovadă că noutățile din internet și tehnologie sunt pe placul românilor. Vom continua să prezentăm cele mai noi tendințe din domeniu, precum lansările marilor producători de la Mobile World Congress – cel mai mare eveniment global dedicat mobilității', a declarat George Buhnici.

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, sezonul 4 iLikeIT face un rezumat al celui mai mare eveniment din industria IT: Consumer Electronics Show din Las Vegas unde au fost prezentate peste 20.000 de produse în fața a 160.000 de vizitatori din întreaga lume. La iLikeIT George va prezenta în premieră smartphone-ul cu ecran curbat echipat cu cel mai rapid procesor existent pe piață, precum și un acumulator extern revoluționar care poate fi folosit și pentru a face poze.

Tot sâmbătă, aflăm care sunt cele mai utile aplicații pentru camera foto a telefonului. Cea mai populară aplicație a momentului este Fyuse. Creată de un român stabilit în Statele Unite ale Americii, aplicația este deja un competitor deloc de neglijat al Instagram sau Facebook. În aceeași ediție va fi dezvăluită suma colosală plătită în 2014 de utilizatorii Candy Crush Saga, și se va discuta despre dispozitivele mobile ce vor fi lansate la târgul din Barcelona unde va fi prezentă și echipa iLikeIT.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare