; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Buhnici & Jimmy Wales

“iLikeIT” prezintă sâmbătă un interviu cu Jimmy Wales, părintele Wikipedia

24 March 2016

Sâmbătă dimineață, de la ora 10.00, iLikeIT' va analiza cea mai nouă lansare a celor de la Apple: iPhone SE. Noul terminal este un iPhone 5 renăscut, cu display de numai… 4 inch. Ediția va aduce și informații despre alternativele iPad Pro, produs destinat zonei de productivitate, dar și despre noile versiuni de curele ale Apple Watch.

George Buhnici & Jimmy Wales

George Buhnici și Jimmy Wales

Tot sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări un interviu cu Jimmy Wales, despre succesul și secretele Wikipedia. Cum a luat naștere cea mai mare enciclopedie din lume, cum reușește Wikipedia să mențină milioane de contributori activi, dar și de ce (deși un guru al mediului online) averea fondatorului nu se apropie de cele ale altor somități din domeniu, puteți afla sâmbătă dimineață, imediat după „Știrile Pro TV'.

Știrile săptămânii aduc informații despre vânzarea pusă la cale de Alphabet Inc., compania care deține Google. Se pare că ruperea de colosul american a Boston Dynamics este iminentă, date fiind controversele și îngrijorările stârnite de cele mai noi creații ale acesteia.

iLikeIT' vine și cu informații proaspete despre Blackberry, care a înregistrat vânzări sub așteptări cu Priv, singurul model cu Android al producătorului canadian. Două mari servicii, Facebook și Whatsapp, au anunțat că retrag suportul pentru aplicațiile de pe Blackberry OS.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare