; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilie si ioana nastase

Ilie și Ioana Năstase au renunțat la divorț. Cei doi părăsesc România. „Voi fi acolo ca soția lui Ilie”

10 June 2021

Ioana Simion a hotărât că va divorța de Ilie Năstase după un episod violent avut loc la începutul anului, când ea a susținut că a fost lovită de soțul ei.  Jumătate de an mai târziu, tânăra a mărturisit că a depășit această etapă din viața ei și că și-a iertat soțul, scrie libertatea.ro.

„Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie.

Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț', a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.

Ioana a mai declarat că nu poate să îl știe pe fostul tenismen singur, motiv pentru care, vineri, îl va însoți la Paris în calitate de soție a lui.

„Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur. Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri.

E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianuarie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum', a mai spus Ioana Simion.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare