; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

COMM   2016 05   Nastase mic

Ilie Năstase se alătură echipei Eurosport pentru Roland Garros

17 May 2016

Eurosport anunță că Ilie Năstase, celebrul fost „Număr 1 mondial' al României și câștigător a două turnee de Mare Șlem, se va alătura lui Chris Evert, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, și John McEnroe, învingător în șapte turnee de Mare Șlem la simplu – care revin în echipa de consultanți ai canalului la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

COMM - 2016 05 - Nastase

Ilie Năstase va oferi expertiza sa de cunoscător al tenisului și va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru țara sa natală, România. Comentariile sale în calitate de expert vor putea fi urmărite și în transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor țări.

Ilie Năstase a declarat: „Sosirea la Paris și intrarea în arenele de la Roland Garros sunt de fiecare dată ceva special pentru mine, pentru că readuc la viață minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973, dar și pe cele legate de primul meu turneu de acest gen, unde am participat în urmă cu 50 de ani. Întotdeauna mi-a plăcut să distrez fanii când eram pe teren și abia aștept să o fac și pe ecran alături de echipa Eurosport, marcând astfel un moment important al carierei mele.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare