;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilie Nastase la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (1)

Ilie Năstase, fără secrete, în fața telespectatorilor Kanal D, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

6 November 2020

Primul tenismen din istorie care a trecut pragul milionului de dolari câștigat din premiile oferite în sportul alb,  vorbește, în exclusivitate, despre cariera uluitoare și viața de familie, marți, de la 23:15, la Kanal D

 

            Ilie Năstase, legenda vie a sportului românesc, vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai', marți, 10 noiembrie, de la 23:15, la Kanal D.  Câștigător al unui număr covărșitor de titluri pentru România, în „sportul  alb', personalitate efervescență a scenei publice românești, cu o poveste uluitoare de viață, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui, marele sportiv vine în fața telespectatorilor cu dezvăluiri în premieră. Ilie Nastase a intrat în istorie drept primul lider al clasamanetului ATP (Association of Tennis Professionals) și este unul dintre cei mai importanți jucători ai anilor 70, de două ori numărul 1 mondial,  cu șapte titluri de Grand Slam în palmares, cu 109 meciuri câștigate în cadrul Cupei Davis și de patru ori câștigător al Turneului Campionilor. Ilie Năstase este și primul tenismen din istorie care a trecut pragul milionului de dolari câștigat din premiile oferite de acest sport .  

Ilie Năstase a ținut primele pagini ale ziarelor nu numai cu extraordinarele realizări sportive, ci și cu viața sa personală tumultuoasă. Are cinci mariaje la activ, cinci copii și continuă să fie una dintre cele mai surprinzătoare personalități de pe scena publică românească. 

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Ilie Năstase oferă cu generozitate amănunte surprinzătoare despre competițiile sportive din perioada comunistă, despre prieteniile și oamenii care l-au marcat, femeile din viață sa, experiența de tată, greșelile trecutului, dar și planurile pentru viitorul apropiat și îndepărtat.           

             „Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?', „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?', „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători?', „Va doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis?' sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D! 

 

Nu pierdeți marți, 10 noiembrie, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase  la „40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare