Homepage  / Vedete româneşti

Ilie Năstase, despre decizia fiicei lui de a-și face cont pe o platformă pentru adulți. Reacția acidă a Ioanei Năstase

Ilie Năstase, despre decizia fiicei lui de a-și face cont pe o platformă pentru adulți. Reacția acidă a Ioanei Năstase
10

de Roxana Mirea,

Ilie Năstase a avut o primă reacție după ce s-a aflat că fiica lui Charlotte și-a făcut cont pe o platformă care găzduiește conținut pentru adulți. Pe de altă parte, și Ioana Simion, soția fostului mare jucător de tenis, a făcut primele declarații pe acest subiect.

Ilie Năstase, despre decizia fiicei lui de a-și face cont pe OnlyFans

Charlotte Năstase, fiica pe care Ilie Năstase a adoptat-o împreună cu fosta soție Alexandra King, și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă care găzduiește conținut pentru adulți.

Ilie Năstase a avut o primă reacție pe acest subiect și nu pare deloc deranjat de alegerea pe care a făcut-o fiica lui în vârstă de 32 de ani. El a fost contactat de echipa „Teo Show” de la Kanal D și a declarat că: „Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, potrivit libertatea.ro.

Citește și

Reacția acidă a Ioanei Năstase despre decizia lui Charlotte

Pe de altă parte, Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a avut o cu totul altă reacție în legătură cu faptul că Charlotte și-a făcut cont pe OnlyFans. Plecată alături de Ilie Năstase la Paris, la turneul de tenis de la Roland Garros, Ioana a dezvăluit că a rămas șocată când a aflat.

Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea”, a spus Ioana Năstase, pentru Fanatik.

Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”, a mai dezvăluit Ioana Năstase.

Charlotte-fiica-lui-Ilie-Nastase-si-a-facut-cont-pe-o-platforma-pentru-adulti.-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„E un șoc pentru un părinte”

Ioana Năstase nu a avut, până acum, ocazia să o cunoască personal pe Charlotte, fiica adoptivă a soțului ei din relația cu actrița americană Alexandra King. Charlotte Năstase locuiește în Statele Unite ale Americii și a rămas în grija mamei sale, după divorțul părinților.

Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte”, a mai spus Ioana Năstase.

Pe de altă parte, Ioana spune că Ilie Năstase nu pare a fi la fel de șocat ca ea.

Ilie nu pare a fi șocat, sau dacă e, nu se arată. Eu sunt un om sincer, spun ce văd. Poate el a trăit așa, mai liber…”, a mai declarat Ioana.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton