Homepage  / Vedete româneşti

Ileana Lazariuc, apariție spectaculoasă, într-o ținută de peste 20.000 de euro. Cum arată fosta soție a lui Ion Țiriac Jr.

Ileana Lazariuc, apariție spectaculoasă, într-o ținută de peste 20.000 de euro. Cum arată fosta soție a lui Ion Țiriac Jr.
10

de Cristina Țapu,

Ileana Lazariuc, în vârstă de 42 de ani, este o prezență discretă pe rețelele de socializare și rare sunt ocaziile în care distribuie imagini pe contul personal. Recent, fostul model a făcut o excepție și s-a fotografiat într-o ținută spectaculoasă, de zeci de mii de euro. Fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru forma fizică de invidiat și i-au admirat frumusețea.

Ileana Lazariuc, apariție de 20.000 de euro

Ileana Lazariuc s-a fotografiat pe stradă purtând o rochie mini de un roz pal, cu decolteu, volane și dantelă. Cu toate acestea, accesoriile au fost cele care au captat privirile: bijuterii prețioase, cercei, un colier cu o cruce și o brățară împodobită cu pietre scumpe. În mână ține o geantă Hermes Birkin evaluată la peste 20.000 de euro, iar în picioare poartă pantofi sport Golden Goose ce depășesc suma de 500 de euro.

ileana 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Superbă”, „Frumoasă”, „Ești superbă! Îmi place cum te-ai îmbrăcat!”, au fost o parte dintre complimentele pe care Ileana le-a primit din partea fanilor care-i urmăresc contul de Instagram.

Ileana Lazariuc a renunțat la România și s-a mutat în Dubai

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac și-au păstrat mereu relația departe de ochii lumii. Cei doi au format un cuplu încă din anul 2002, iar din această uniune au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. În același an, cei doi au hotărât să oficializeze legătura lor.

După nunta lor, au locuit o vreme la Paris, înainte de a se întoarce în București. Cu toate acestea, în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Țiriac au dezvăluit că au decis să pornească pe drumuri separate.

În timp ce Ion Alexandru și-a refăcut viața amoroasă alături de sportiva Sorana Cârstea, Ileana Lazariuc evită să se afișeze alături de un alt bărbat în public. Fostul model a luat decizia de a se muta alături de cei doi fii ai săi departe de România, tocmai în Dubai.

Sursă foto: Instagram Ileana Lazariuc

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton