; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben10_Ben 10010 © The Cartoon Network, Inc. A WarnerMedia Company. All Rights Reserved

Îl vom vedea pe Ben 10 în trei episoade speciale anul acesta, la Cartoon Network

24 February 2021

 

Serialul animat de la Cartoon Network, „Ben 10' (2005), va avea trei episoade speciale care vor fi difuzate pe tot parcursul anului 2021. Primul dintre acestea, „Ben 10,010', va fi pe post pe sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11.25.

Ben Tennyson, supranumit și Ben 10, și familia sa, va salva din nou lumea în trei episoade speciale „Ben 10'. Primul episod „Ben 10,010' vine pe 27 februarie, iar celelalte două, „Ben Gen 10' și „Alien X-Tinction', vor fi difuzate pe parcursul acestui an.

  • „Ben 10.010'

Are loc într-un viitor în care Gwen Tennyson este președinte și lumea este preluată de o hoardă extraterestră. Ben, care și-a pierdut o parte din puteri și s-a retras din activitate, este chemat pentru a-și recruta versiunea sa în vârstă de 10 ani din trecut. Pot adultul epuizat de lupte și copilul impulsiv să salveze un viitor asediat?

  • „Ben Gen 10'

Urmărește povestea lui Ben când acesta se întâlnește cu tânărul Generator Rex și rezolvă o serie de neînțelegeri. Dar când vrăjitorul întunecat Hex folosește un Omnitrix care nu funcționează corect pentru a infecta oamenii cu ADN extraterestru, Ben trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.

  • „Alien X-Tinction'

Găsește familia Tennyson în momentul în care este atacată de un Alien X răutăcios, ce călătorește între dimensiuni. Cu ajutorul unei versiuni a lui Max dintr-un univers paralel, mai mulți Ben și Gwen fac echipă și formează o armată de eroi extratereștri ca să înfrunte această nouă amenințare.

Noua serie specială „Ben 10' are premiera la Cartoon Network, cu primul episod „Ben 10.010' care va fi difuzat pe 27 februarie, de la ora 11.25.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare