Homepage  / Vedete / Vedete străine

Îl mai țineți minte pe Taner Olmez, Doctorul minune din serialul de la Kanal D? Are o fetiță adorabilă

Îl mai țineți minte pe Taner Olmez, Doctorul minune din serialul de la Kanal D? Are o fetiță adorabilă
7

de Andra Stana,

Taner Ölmez, care a devenit cunoscut la nivel internațional pentru rolul principal din „Doctorul minune”, a devenit tată pentru prima dată în urmă cu un an. Recent, renumitul actor turc le-a arătat fanilor o poză adorabilă cu fiica lui.

Actorul Taner Ölmez (36 de ani), cel care i-a dat viață lui Ali Vefa, personajul principal al serialului „Doctorul minune” („Mucize Doktor”), difuzat anul trecut de Kanal D, a devenit pentru prima oară tată pe 24 martie 2022.

Atunci, Taner și soția sa, Ece Çesmioglu, au întâmpinat primul lor copil, o fetiță. Micuța, care a primit numele Zeynep, era un copil așteptat îndelung de Ece și Taner.

Taner Olmez, fotografie adorabilă cu fetița lui, Zeynep

Recent, protagonistul din „Doctorul minune” a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram o fotografie adorabilă cu fiica sa. În mai puțin de 24 de ore de la publicare, postarea lui Taner a adunat aproape 140.000 de aprecieri, toată lumea fiind încântată de veselia de pe chipul micuței Zeynep.

Îl mai țineți minte pe Taner Olmez, Doctorul minune din serialul de la Kanal D? Are o fetiță adorabilăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când a devenit tată, actorul a povestit ziariștilor turci motivul pentru care a ales să o numească așa: „Toate persoanele cu numele Zeynep care au fost în viața mea au fost persoane foarte bune, inteligente.”

Ece și Taner s-au îndrăgostit în 2015, la filmările serialului de epocă „Kösem”, iar pe 28 iunie anul trecut s-au căsătorit. La nunta lor au participat, și câțiva actori turci cunoscuți, buni prieteni de-ai lui Taner, Çağatay Ulusoy și Onur Tuna.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton