Homepage  / Vedete / Vedete străine

Vestea care face înconjurul lumii! Iker Casillas și Sara Carbonero divorțează după ce amândoi au avut mari probleme de sănătate

Vestea care face înconjurul lumii! Iker Casillas și Sara Carbonero divorțează după ce amândoi au avut mari probleme de sănătate

de Redactia Tvmania

Numeroasele zvonuri din tabloidele spaniole se pare că sunt adevărate: fostul fotbalist spaniol Iker Casillas (39 de ani) şi jurnalista sportivă Sara Carbonero (37 de ani) s-au despărţit după 11 ani de relaţie şi cinci de mariaj, informează revista Lecturas, care precizează că cei doi locuiesc în prezent în case separate.

Ceea ce părea a fi unul dintre cele mai stabile cupluri celebre din Spania încheie astfel o relație de 11 ani, timp în care Iker și Sara au devenit părinții a doi copii. Este vorba totuși de o separare civilizată, în care foștii soți continuă să se sprijine reciproc. Abordată de reporterii atunci când și-a lăsat copiii la școală, Sara a refuzat să comenteze acest subiect. 

Potrivit publicației menționate anterior, cuplul a decis, de comun acord, să se despartă cu ceva timp în urmă din cauza uzurii puternice a relației lor și ar fi comunicat deja decizia prietenilor și familiei lor. Deja fostul jucător de la Real Madrid ar fi închiriat un apartament de lux în capitală, ceea ce a și stârnit speculațiile despre o despărțire iminentă.

Cancerul Sarei Carbonero și infarctul lui Iker Casillas 

Sara Carbonero a anunțat în mai 2019 că are cancer ovarian, boală care a recidivat, din păcate, luna trecută frumoasa jurnalistă fiind supusă unei noi intervenții chirurgicale la un spital din Madrid. Tot în 2019, Iker Casillas a suferit un infarct, în urma cărui s-a recuperat cu greutate.  

Despre boala ei, Sara însăși a scris pe Instagram în urmă cu câteva luni că „acestea sunt lucruri care se întâmplă mult mai multor oameni decât credem noi, doar că ai impresia că nu te ating niciodată. Este o altă etapă, trebuie să înveți să trăiești cu ceea ce ai, fără teamă”.

Jurnalista a mai asigurat că a învățat „multe” și, deși sună „banal și utopic”, acum știe că „micile detalii ale vieții” sunt cele care „fac diferența”.

Mesajul lui Casillas din 3 februarie

„Am învățat că suntem cu toții mult mai puternici decât credem, să prețuim multe lucruri și mai ales să trăim cu majuscule pentru că înainte nu savuram lucruri”, a precizat el pe profilul său de Instagram.

Revenirea Sarei Carbonero în calitate de jurnalist

Sara Carbonero a anunțat, de asemenea, la începutul anului că se întoarce la radio, mediul care a fost „casa” ei timp de cincisprezece ani. Jurnalista a început să lucreze la Radio Marca, unde prezintă secțiunea „Lasă dansul să urmeze”.

După un timp departe de jurnalism, Sara și-a anunțat mult așteptata întoarcere în mass-media pe același post în care și-a început cariera în vremea studenției.

Doi copii în comun

Acum se pare că relația a ajuns la sfârșit. Iker Casillias a închiriat o casă apropiată de locuința conjugală, astfel încât copiii săi Martín și Lucas – de 7 și 4 ani – să fie afectați cât mai puțin posibil de destrămarea cuplului.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton