; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iker Casillas Sara Carbonero

Iker Casillas și Sara Carbonero au divorțat! Cine a primit custodia copiilor

15 April 2021

Iker Casillas și Sara Carbonero au semnat actele de divorț, după ce au confirmat oficial despărțirea, în urma a nenumeroase zvonuri apărute în presă despre ei. 

6 aprilie este data în care cei doi s-au separat și în acte.  Fostul portar al echipei naționale spaniole și jurnalista au semnat divorțul la un tribunal din Pozuelo de Alarcón.

După ce și-au anunțat separarea în urmă cu o lună, Iker Casillas și Sara Carbonero au făcut un pas înainte și au semnat divorțul. Cei doi s-au prezentat marți, 6 aprilie dimineața la instanța din Pozuelo de Alarcón pentru a efectua această procedură.

Cine a primit custodia copiilor. Condiţiile separării

Conform publicației spaniole Diez Minutos, Sara Carbonero a fost cea care a rămas cu custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, iar Iker Casillas se va ocupa în contonuare de costurile creșterii și educației micuților lor. 

Despărțirea a fost de comun acord până la final, iar cei doi au căzut de acord cu privire la toate aspectele și condițiile separării.

Deși această vilă este deținută de sportiv, Iker va locui în casa pe care a cumpărat-o vara trecută pe strada centrală Madrid Pintor Rosales.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare