; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ii e bine Acasa

02 February 2009

Actorul Denis Stefan viseaza la ziua in care il va juca pe Richard al III-lea. Pana va intra in pielea legendarului rege, actorul continua sa ii dea viata rebelului medic Codrut “Medalion” Fieraru in telenovela “Regina”.

Privind poza de pe coperta si cea din interior probabil multe telespectatoare se vor intreaba de ce Denis Stefan, interpretul rebelului Medalion din “Regina” si “Inima de tigan” este imbracat la patru ace, si nu cu o camasa deschisa si niste jeansi, asa cum ne-a obisnuit in mai multe pictoriale. Motivul pentru care actorul a venit la sedinta foto pentru TV Mania foarte elegant imbracat este unul festiv: Acasa TV, postul care i-a adus popularitatea si rolul principal in cea mai urmarita telenovela din Romania (“Inima de tigan”), implineste 11 ani pe 2 februarie.

Cuvantul “acasa” are insa pentru Denis mai multe valente: “Acasa la mine este viata mea intima, sunt persoanele la care tin, este locul unde ma simt cel mai bine si cel mai linistit… este sentimentul acela ca atunci cand te intorci dintr-o calatorie lunga”, ne-a marturisti el. Chiar daca personajul sau, Medalion, a trecut intr-un plan secund in telenovela “Regina”, Denis nu se plange de acest lucru si vine cu argumente: “mi s-a parut aceasta schimbare a povestii, in intregul ei, foarte interesanta”.

Peripetii cu fane
Actorul ne-a obisnuit pana acum cu firea sa discreta el nefiind preferatul revistelor de scandal sau al petrecerilor mondene. Mai putina expunere nu a insemnat pentru Denis scaderea statului sau de sex-simbol. Fanele sale apar in orice moment… “O intamplare amuzanta recenta a fost cu o fana care m-a abordat cand eram la masina si imi faceam ordine in portbagaj. Si dupa ce m-a rugat sa fac o poza cu ea, nu mai voia sa ma lase sa plec”, ne-a povestit Denis.

Actoria, prima si ultima dragoste
Denis Stefan este iremediabil indragostit de actorie, la care nu ar renunta pentru nici o alta meserie: “Singurul lucru care cred ca m-ar atrage la un moment dat ar fi sa fac un documentar despre ce ma pasioneaza pe mine, anume cai, natura, istoria unor locuri, povesti interesante de viata. Insa ideea de a prezenta o emisiune nu ma atrage”. Cand va acumula suficienta experienta, lui Denis i-ar placea sa-l interpreteze pe Richard al III-lea. Pana atunci actorul nu ar spune “nu” unui nou film de lungmetraj.

de Anda Dinca

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare