Homepage  / Televiziune

Ies scântei între jurați, la Chefi la cuțite – 24 martie 2025. Amuleta culminează cu discuții aprinse

Ies scântei între jurați, la Chefi la cuțite - 24 martie 2025. Amuleta culminează cu discuții aprinse
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite este difuzată luni, 24 martie 2025, la Antena 1. În noua ediție, amuleta culminează cu discuții aprinse între jurați, iar în audiții intră un concurent de origine română care a fost Chef în mai multe restaurante cu stele Michelin. 

Discuție aprinsă între jurați, la jocul pentru amuletă – Chefi la cuțite, 24 martie 2025          

În această seară, la Chefi la cuțite, jurații luptă pentru o nouă amuletă, cu un avantaj extrem de periculos, iar întrecerea va aduce scântei la bancurile de lucru. De partea cealaltă, arena preselecțiilor aduce multe emoții, dar și concurenți cu experiențe remarcabile – unul dintre aceștia intră în audiții cu un preparat ingenios și un CV impresionant.  

Luptă grea, în această seară, în bucătăria juraților: Irina Fodor aduce pentru prima dată în joc amuleta cu super-puterea de a adăuga, în timpul unui battle, câte un ingredient surpriză echipelor adverse, la fiecare zece minute. Se anunță, așadar, bătălii dificile între viitoarele tabere ale juraților. Dar până acolo, Chefii trebuie să treacă prin bătălia din seara aceasta, pentru ca unul dintre ei să-și adjudece mult râvnita amuletă.  

Lupta nu va fi ușoară: ies scântei în bucătăria Chefi la cuțite. Sesiunea de gătit culminează cu o discuție aprinsă între cei patru maeștri ai artei culinare – iar totul va porni de la o decizie în premieră luată la bancurile de lucru ale Chefilor. Despre ce este vorba telespectatorii vor afla în ediția de la 20:30.  

Discutii la amuleta de diseara_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Haan Palcu vine la Chefi la cuțite, 24 martie 2025 

Tot atunci, în arena audițiilor vine Haan Palcu, Chef cu o experiență de peste 12 ani, timp în care a gătit în mai multe bucătării distinse cu stele Michelin. Cu o mamă româncă, născută lângă Brașov, și un tată taiwanez, Haan a fost Chef în cel mai bun nou restaurant al anului 2020 din Toronto, dar și în cel mai bun wine bar din Paris.  

Haan Palcu_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

Am lucrat în restaurante cu stele Michelin în Copenhaga și Paris. Le Mary Celeste a fost declarat cel mai bun wine bar din Paris când eram eu acolo. Dar am gătit și în multe restaurante thailandeze bune din Canada. Iar ultimul restaurant la care am fost Chef a câștigat premiul pentru cel mai bun nou restaurant din Toronto în 2020. Dar în ultima perioadă am gătit mâncare românească cu bunica mea pe social media și am devenit populari. Bunica și mama mea sunt din apropiere de Brașov, dar au emigrat în Canada în 1973”, a povestit Haan. Întreaga lui poveste urmează în ediția Chefi la cuțite care va fi difuzată de Antena 1, în această seară, de la 20:30. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
Cel mai nou VIDEO
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton