; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault (4)

Ies la iveală detalii despre povestea de dragoste dintre Fernando Colunga și Thalia

30 March 2021

Personalități cunoscute din lumea telenovelelor confirmă în continuare povestea de dragoste care a depășit micile ecrane. Se pare că într-adevăr Thalia și Fernando Colunga au format un cuplu, chiar dacă nici unul dintre ei nu a vorbit public despre relația lor.

Actrița Laura Flores, pe care o știm din producții precum „Un celibatar învins' sau „Cine-i cine', a povestit confirmat relația celor doi din perioada în care filmau pentru telenovela „Sărmana Maria'. 

Laura Flores a povestit că i-a văzut pe cei doi sărutându-se, dezvăluind că nu se aflau pe platourile de filmare:

„I-am văzut erau iubiți!', a început Laura Flores să povestească. „Laurita Zapada, care este prietena mea, ne-a invitat să mâncăm acasă la ea, iar în acele momente a venit Fernando Colunga însoțit de Thalia. I-am văzut cum se îmbrățișau și se sărutau. Noi, cele mai mari, eram fericite pentru ei, chiar trăiau o poveste frumoasă de dragoste se vedea că sunt îndrăgostiți', a mai spus Laura Flores. 

 
 
Laura nu e prima personalitate care confirmă presupusa idilă dintre cei doi. Anul trecut, actrița Yulianna Penice, cea care a interpretat-o pe Alicia Montalbán în cunoscuta telenovelă „Sărmana Maria’, a devzăluit în cadrul unui live pe Youtube că Thalia și Fernando Colunga, cei care erau protagoniștii producției formau un cuplu la acea vreme și în viața reală.
 

„În acel moment Fernando Colunga era iubitul Thaliei, fie vorba între noi din ce îmi amintesc eu erau împreună și foarte fericiți, dar foarte, foarte. Radiau de fericire și erau îndrăgostiți’, a declarat actrița. 

 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare