; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2017 Toronto International Film Festival   "The Mountain Between Us" Premiere   Arrivals

Idris Elba, în cărţi pentru a-l înlocui pe Will Smith în sequel-ul „Suicide Squad”

07 March 2019

Potrivit publicației Daily Mail actorul britanic Idris Elba îl va înlocui pe Will Smith în sequel-ul „Suicide Squad'. 

Conform unor surse citate de publicaţia The Hollywood Reporter, Elba este prima şi singura alegere a producătorilor şi regizorului, după ce Will Smith a fost nevoit să se retragă din cauza unor angajamente care s-ar fi suprapus cu programul filmărilor pentru „Sucide Squad'. 

Mai concret, Smith va începe filmările la sequel-ul la “Bright” pentru Netflix în luna iulie, în timp ce Warner Bros. a stabilit începutul producţiei pentru sequel-ul la “Suicide Squad” pentru luna septembrie, a indicat The Wrap.

Daily Mail a precizat că Idris Elba deja a avut o întâlnire cu regizorul sequel-ului James Gunn, dar și cu reprezentanții Warner Bros. pentru a discuta pe marginea acestui subiect. 

“Suicide Squad” (2016), din distribuţia căruia au făcut parte şi Margo Robbie şi Jared Leto, a fost un succes masiv la box-office, cu încasări de 746 de milioane de dolari la un cost de producţie de 175 de milioane înainte de promovare.

În prezent nu sunt cunoscute alte detalii și nici faptul dacă actrițele Robbie şi Leto vor figura şi pe afişul sequel-ului – programat să intre în cinematografe pe 6 august 2021.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare