Homepage  / Seriale

Idolul / The Idol. Serialul cu Lily-Rose Depp și The Weeknd se termină mai devreme decât era prevăzut. Care e motivul

Idolul / The Idol. Serialul cu Lily-Rose Depp și The Weeknd se termină mai devreme decât era prevăzut. Care e motivul
7

de Mioara Tronaru,

Deși inițial au fost comandate șase episoade, „Idolul” / „The Idol” (2023), va ajunge la final odată cu episodul la cincilea. Când va fi difuzat ultimul episod și care este motivul pentru care serialul cu Lily-Rose Depp și The Weeknd se termină mai devreme decât era prevăzut inițial.

The Idol avea 6 episoade. De ce vedem doar 5

Deadline a aflat că primul sezon al serialului creat de Sam Levinson, Abel Tesfaye alias The Weeknd și Reza Fahim se va termina lunea viitoare. Contrar planului anunțat inițial, drama de la HBO nu va avea decât cinci episoade, așa că lunea viitoare ne vom despărți de vedeta Jocelyn (interpretată de actrița Lily-Rose Depp) și de gurul Tedros (jucat de The Weeknd) pe 3 iulie.

Cei de la site-ul Deadline nu cred că este vorba chiar de o schimbare de ultim moment. Inițial, în noiembrie 2021, HBO a comandat șase episoade, dar asta s-a întâmplat înainte de „schimbările creative” din sânul echipei de producție, care au creat atât de multe controverse și i-au pus serialului ștampila de controversat chiar înainte de a fi difuzat. Deci înainte de plecarea realizatoarei Amy Seimetz, cunoscută mai ales pentru „The Girlfriend Experience”, care ar fi trebuit să facă întregul sezon, dar a fost înlocuită pe parcurs de Sam Levinson, responsabilul pentru „Euphoria”.

Așa că, episodul „Jocelyn Forever” va fi ultimul.

Între timp, de la HBO nu avem oficial niciun comentariu. La bursa zvonurilor, o sursă din interior a comentat laconic pentru TVLine: „Sezonul a sfârșit prin a avea 5 episoade. Totul a fost spus, totul a fost făcut după ce a preluat frâiele Sam [Levinson] și a făcut schimbări importante. Așa că povestea nu a mai avut nevoie decât de 5 episoade…”.

Cei care au rezistat până acum, și vor rezista în continuare pentru a vedea și ultimul episod, ar putea avea parte și de o surpriză. Actrița Da’Vine Joy Randolph, care are rolul Destiny în „Idolul”, a anunțat un final-surpriză într-un interviu pentru The Wrap: Tot ce ați văzut până acum este pe cale să ia o întorsătură uriașă”…

Raunchy trailer for new Lily-Rose Depp streaming TV series The IIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Va fi sau nu va fi încă un sezon din The Idol

Oficial, „Idolul” nu are un al doilea sezon. S-ar putea ca povestea lui Jocelyn să se termine aici.

Pe Twitter, HBO-ul a postat pe 15 iunie o declarație destul de ambiguă: „S-a spus că am luat deja o decizie privind sezonul al doilea din Idolul. Nu este deloc cazul, noi abia așteptăm să vă arătăm următorul episod, duminică seară”.

Nu e clar nici dacă producătorii vor anunța reînnoirea serialului după episodul de duminica asta. Probabil, HBO are nevoie de ceva timp pentru a contabiliza audiențele și abia apoi vor lua o hotărâre.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton