Homepage  / Vedete româneşti

Ibrahim Ibru, prima reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei. „Situația cu care mă confrunt m-a întristat mult” 

Ibrahim Ibru, prima reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei. „Situația cu care mă confrunt m-a întristat mult” 
10

de Roxana Mirea,

Ibrahim Ibru a oferit primele declarații după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-ar fi aliat cu fostul ei soț, Pepe, împotriva ei. Într-un mesaj transmis prin intermediul presei, Ibru a respins acuzațiile și a clarificat situația. Acesta a mărturisit și modul în care s-a împrietenit cu Pepe și cum artistul a ajuns să în susțină.  

Ibrahim Ibru neagă acuzațiile aduse de Raluca Pastramă 

Ibrahim Ibru, fostul soț al Ralucăi Pastramă, reacționează în urma acuzațiilor grave lansate de aceasta. Raluca susține că el s-ar fi aliat cu primul ei soț, Pepe, într-o încercare de a-i lua copiii. Recent, Raluca Pastramă a decis să vorbească public despre dificultățile cu care se confruntă de mai mulți ani. Divorțul de Pepe a fost marcat de numeroase acuzații și conflicte, iar acum Raluca îl acuză pe Ibrahim că ar complota împotriva ei împreună cu artistul. 

Raluca Pastramă a declarat că foștii ei soți, Pepe și Ibrahim Ibru, complotează împotriva ei pentru a o defăima și a-i lua copiii, acuzații care au stârnit reacții puternice. Ibrahim a negat indirect acuzațiile și a precizat că pentru el, fiica sa rămâne prioritatea absolută.  

„Pot spune că doamna Raluca Pastramă este fosta mea soţie, nu pot spune nimic rău de ea, e mama copilului meu minunat. Îmi doresc însă să pună pe primul loc copilul şi interesul copilului, care are nevoie de ambii părinţi. Aşa cum a declarat şi ea, copilul are dreptul de a sta un timp egal cu ambii părinţi… Vreau ca în cercul ei de interese să pună pe ultimul loc relaţia dintre noi doi. E mai puţin importantă

Sunt de acord cu declarația ei publică în ceea ce privește creșterea copilului în general. Sper și în cazul nostru să aibă aceeaşi opinie ca să putem avea un divorț amiabil în interesul fetiței noastre”, a declarat Ibrahim Ibru, pentru cancan.ro. 

Raluca-PastramaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ibrahim Ibru, despre relația cu Pepe 

În ceea ce privește relația pe care o are cu Pepe, Ibrahim Ibru spune că aceasta se datorează copiilor. Rosa și Maria își îndrăgesc sora mai mică și vor să petreacă timp cu ea. Ulterior, Pepe a devenit un sprijin pentru Ibsrahim în conflictul acestuia cu Raluca Pastramă.  

„Cu Pepe m-am împrietenit datorita fetelor, că sunt surori și este normal sa păstram legăturile în această calitate, atât prin intermediul mamei, cât și al taților. Odată cu divorțul, am găsit în acest om și un sprijin moral, întrucât situația cu care mă confrunt, de a fi nevoit să îmi vad fetiţa foarte rar, m-a întristat foarte mult și el m-a susținut, a arătăt că atâta vreme cât sunt un tată bun pentru copilul meu, nimeni nu îl poate îndepărta de mine, sufletește vorbind. Practic suntem în acceaşi situație. Legat de postările și acuzele aduse în mediul online, nu comentez, eu știu mai bine ce e în sufletul meu și nu îmi place sa îl pun pe tavă, să îl arăt tuturor”, a mai declarat Ibrahim Ibru. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton