Homepage  / Vedete străine

Ibrahim Çelikkol va juca într-un nou serial produs de Netflix. Ce rol a primit protagonistul din “Prizoniera destinului”

Ibrahim Çelikkol va juca într-un nou serial produs de Netflix. Ce rol a primit protagonistul din “Prizoniera destinului”
3

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor turc Ibrahim Çelikkol, protagonistul din “Prizoniera destinului”, a acceptat oferta celor de la Netflix pentru a juca într-un nou serial original.

Conform birsenaltuntas.com, producția se va numi “Ayrılık da Sevdaya Dahil” (în traducere “Separarea este, de asemenea, inclusă în dragoste”), iar filmările ei vor incepe în septembrie. Inițial pentru rolul principal al acestui proiect realizat de compania TMC Film pentru Netflix fusese luat în calcul actorul Kenan Imirzalıoğlu. Producția va avea 8 episoade și va spune o poveste de dragoste dramatică și emoționantă, promit scenariștii Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul și Nilgün Öneş.

Pe micile noastre ecrane Ibrahim a mai fost văzut în „Mă numesc Züleyha”, „Iertarea”, “Dragoste în alb și negru”, „Iffet” şi „Vieţi la răscruce”. La Netflix el poate fi urmărit în prezent în producția “Kuş Uçuşu” (“As the Crow Flies”), care are 3 sezoane (ultimul lansat în aprilie anul acesta). Serialul, care îi mai are în distribuție pe Birce Akalay (partenera sa din “Dragoste în alb și negru”), Miray Daner (“Patria mea ești tu!”), Irem Sak (“Legea familiei”), Burak Yamantürk și Defne Kayalar (“Yaman”), prezintă intrigile din culisele unui post de televiziune. În spatele camerelor de filmat, înfruntarea dintre generații complică lucrurile, una dintre vedete simțindu-se amenințată de apariția unei colege mai frumoase.

În ceea ce privește viața amoroasă Ibrahim Çelikkol (42 de ani) a divorțat amiabil în 2022, după 5 ani de mariaj, de arhitecta Mihre Çelikkol, cu care are un băiețel, pe Ali, în vârstă de cinci ani și jumătate. Chiar daca nu mai sunt soț și soție cei doi au în continuare o relație foarte bună de dragul copilului lor. După separare actorul și-a refăcut viața, iar în prezent el trăieste o poveste de iubire cu Natali Yarcan (autoare de cărți de bucate). Natali și Ibrahim au sărbătorit în primăvară un an de relație printr-o vacanță la Roma. Întrebat de ziariștii turci dacă este pregătit să se recăsătoarească, actorul a declarat că “orice se poate întâmpla”.

Într-un interviu pentru sabah.com.tr, el a mărturisit cum îi place să se relaxeze: “Prefer să-mi petrec cea mai mare parte a vieții calm, alături de natură și animale. Îmi place să încep ziua devreme. O plimbare în aer liber la prima lumină a zilei mă motivează foarte mult. Apoi un duș, un mic dejun ușor și o scurtă pauză de somn de jumătate de oră. Îmi place să petrec timp acasă la mine. Pot aprinde șemineul și pot grădinări. Mereu ies să-mi plimb câinele în timpul zilei”.

ibrahim-celikkol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Evident, în timpul liber, actorul are grijă și de fiul său, Ali, despre care spune: “Fiul meu este un prieten și o speranță pentru mine. Instinctele mele sunt ghidate de respectul pe care îl simt pentru el. Ali este viitorul meu”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton