; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată topul Forbes al celor mai bine plătiţi 10 actori TV

14 October 2011

Următorii bărbaţi din lista celor mai bine plătiţi actori de televiziune au adunat, între mai 2010 şi mai 2011, un total de 147 de milioane de dolari. Este interesant însă de urmărit cum vor arăta conturile acestor actori anul ce vine, care se anunţă a fi unul mai prost pentru mulţi dintre ei, scrie forbes.com.

Mai exact, cinci din cei zece actori din topul întocmit de prestigioasa revistă americană Forbes (care a monitorizat câştigurile dintre mai 2010 şi mai 2011) au renunţat, anul acesta, la rolurile pe care le aveau în seriale de succes. Iar asta, spun specialiştii, le va afecta serios veniturile pe anul următor.

Actorii au părăsit show-urile televizate din varii motive, printre care: neînţelegeri cu producătorii (e cazul lui Charlie Sheen), cariera înfloritoare şi trecerea la marele ecran (Steve Carell) sau o nerespectare a contractului (Chris Meloni).

chris

Picture 1 of 10

Locul 10. Chris Meloni a jucat 12 ani în „Lege şi ordine: Brigada specială”, dar a părăsit serialul. A fost, spun cei de la Forbes, cel mai de succes serial din toate spinoffurile create de „Law & Order”, iar lui Meloni îi va fi greu să aibă acelaşi succes cu alt serial de televiziune. El ocupă locul 10 în topul Forbes, cu un total de 9 milioane de dolari câştigaţi de pe urma serialului mai sus numit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare