; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO:Iată primii trei finalişti de la “Românii au talent”

09 April 2012

Prima semifinală a emisiunii Românii au talent', transmisă în direct vineri, 6 aprilie, a fost una plină de emoţii, spectacol, muzică aleasă, numere de magie şi dans. La sfârşitul serii au fost aleşi şi primii trei finalişti care vor merge direct în finala Românii au talent' din 11 mai: X-treme Brothers', Loredana şi Cristian Fieraru şi Aset Crew.

De-a lungul show-ului, s-au mai remarcat Constanţa Cobzariu care, la cei 57 de ani ai săi a avut curajul pentru prima oară în viaţa să arate care este adevărata sa pasiune: muzica. Alexandru Munteanu, cel care a cântat excepţional la chitară, dar şi Aven Ametza Romale, care au electrizat sala cu energia lor şi au fost foarte apreciaţi de cei 3 juraţi.

1

Picture 1 of 6

Cei care au fost favoriţii publicului, obţinând cel mai mare număr de voturi au fost cei de la “X-treme Brothers” , care au prezentat un număr de acrobaţie, mâini în mâiini. Prestaţia lor fără cusur i-a impresionat şi pe cei trei juraţi care, la finalul numărului lor, s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung alături de întreaga sală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare