; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată nominalizaţii pentru „cea mai bună emisiune de divertisment” de la Premiile TVmania 2011!

17 October 2011

Toamna a venit mai bogată ca oricând în show-uri de divertisment, drept pentru care juraţii au avut niţel de furcă în ce priveşte nominalizările. Până la urmă, s-au hotărât: iată-le pe cele mai tari!

ÎnTrecerea anilor, TVR 1
Revenit toamna trecută pe micile ecrane, după ce „Din dragoste' (Antena 1) rămăsese de mult în oglinda retrovizoare, Mircea Radu e responsabil cu divertismentul de sâmbătă seara la TVR şi în noul sezon, al treilea pentru „ÎnTrecerea anilor'. Cu cinci colege – căpitani de echipă (o noutate), Mircea găzduieşte show-ul fanion al postului public.

‘Neatza cu Răzvan şi Dani, Antena 1
Reşiţenii-minune sunt maeştrii de ceremonii şi la X Factor', dar n-au renunţat la job-ul care i-a consacrat, acela de responsabili cu trezirea la Antena 1. Ei se află la a treia nominalizare consecutivă la această categorie şi au mai câştigat Premiul TVmania pentru Cel mai bun transfer', în 2008.

Plasa de stele, Antena 1
Veteranul Dan Negru continuă să fie un element-cheie în oferta de divertisment a Antenei 1, găzduind atât Plasa de stele', cât şi concursul Câştigi în 60 de secunde' la postul din Intact. Cel mai longeviv prezentator din prime-time a petrecut 12 ani fără întrerupere cu cel puţin un show la ceas de seară.

Vrei să fii milionar?, Kanal D
După opt ani, Virgil Ianţu a revenit la pupitrul care îl făcuse celebru în perioada petrecută la Prima, spre bucuria tuturor amatorilor de concursuri de cultură generală. Mai subţirel şi mai acid ca pe vremuri, Ianţu e în mod evident în elementul lui la emisiunea cu cel mai mare premiu de pe piaţa noastră: circa 230.000 de euro

Alte opţiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: „Dănutz SRL' (TVR 1), „Câştigi în 60 de secunde' (Antena 1), „O dată-n viaţă' (TVR 1), „Te pui cu blondele?' (Antena 1), „Confidenţial' (Antena 2).

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare