; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată nominalizaţii de la prima categorie a Premiilor TVmania 2011!

27 September 2011

Prima categorie de la Premiile TVmania 2011 aduce şi prima tradiţie: întotdeauna, ştirile sunt cele care deschid balul campaniei noastre. Aşa a fost în anii trecuţi, aşa este şi anul acesta.

Iată care sunt, aşadar, nominalizaţii pentru „cea mai bună emisiune de ştiri', prima categorie de la Premiile TVmania 2011:

1. Observator (Antena 1, 19.00)
După un 2010 zbuciumat, în care cuplul Lucian Mândruţă – Sandra Stoicescu a fost succedat mai întâi de Alina Petrescu, apoi de Andreea Berecleanu, principalul jurnal al Antenei pare să fi intrat pe un făgaş normal. Anul trecut a fost nominalizat jurnalul de la 23.00, unde prezentat de soţul ultimei, Andrei Zaharescu.

2. Ora de ştiri (TVR 2, 22.00)

Jurnalul de seară de la TVR 2 a primit a patra nominalizare la această categorie (şi a treia consecutivă), după ce anul trecut Raluca Belciu le-a lăsat locul Mirelei Nagâţ şi Monicăi Ghiurco, până ca Livia Dilă, transferată de la B1, să devină singura titulară pe acest post.

3. Ştirile Pro TV (Pro TV, 19.00)

Pariază cineva împotriva jurnalului de seară de la Pro TV? Cu şapte premii consecutive la această secţiune, buletinul găzduit de Andreea Esca e mare favorit, rămânând cel mai urmărit de la noi, la mare distanţă de urmăritoare. Esca va împlini 16 ani la „Ştirile Pro TV', în decembrie.

4. Telejurnal (TVR 1, 20.00)

Mihai Constantin a preluat pupitrul ştirilor de seară în toamna trecută şi a rămas prezentator şi în acest an, alături de Mihai Rădulescu, responsabil de jurnalele din weekend. În 2011, Constantin a fost corespondentul TVR la nunta regală britanică, dintre Prinţul William şi Kate Middleton.

Alte opţiuni pe care cititorii TVmania le pot alege sunt: Realitatea de la 20.00 (Realitatea, 20.00), Focus (Prima, 18.00), Ştiri (Antena 3, 18.00), Ştirile B1 (B1, ora 18.00).

În 2010, categoria a fost câştigată de Ştirile Pro TV.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare