; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată invitaţii de duminică de la „Dănutz SRL”

21 October 2011

Jazz, modă regală, o aniversare şi o comemorare: le găsim pe toate în ediţia de duminică a emisiunii Dănutz SRL', de la TVR 1.

Duminică, Dănutz SRL' va deschide apetitul telespectatorilor pentru jazz manouche, cajun din Louisiana şi tango argentinian. Cel care va face publicul să vibreze la astfel de acorduri este  Emil Drăgoi, recunoscut la Paris drept “Regele jazzului la acordeon” .

Dacă în străinătate Emy este cunoscut ca unul dintre cei mai talentaţi acordeonişti, în România, muzica lui este ascultată doar în cercuri restrânse. Emy Drăgoi, acordeonistul francez al anului 2005 şi 2006, este un român.

Aniversare Direcţia 5

Eleganţa muzicii franţuzeşti deschide apetitul pentru modă, pentru că, pe lângă titlul de capitală a acordeonului', Paris îşi revendică titlul de capitală a modei'. Alina Sorescu va fi prezentă alături de soţul ei, Alexandru Ciucu, invitat la emisiune pentru a vorbi despre eleganţa regală. Desingner-ul este partenerul Casei Regale a României din 2009.

Cei de la Direcţia 5 împlinesc anul acesta 20 de ani de la înfiinţare, pe care îi vor sărbători alături de fani printr-un videoclip dedicat lor la piesa Îţi mulţumesc'.. Piesa se numeşte Îţi mulţumesc!.

Sfârşitul emisiunii schimbă macazul muzical către muzică populară. Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu sunt invitaţi pentru a celebra memoria lui Ion Dolănescu în cadrul rubricii Un Diamant la SRL'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare