; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iată finalistele „Next Top Model”

20 December 2011

Un singur episod ne mai desparte de aflarea deznodămândului Next Top Model by Cătălin Botezatu. Bote a decis cele trei finaliste care vor lupta în ultimul episod al show-ului Next Top Model. Laura, Iuliana şi Sandra îşi vor disputa titlul de următorul top model al României joi, de la 20:20.

Din cele peste 10.000 de fete frumoase care s-au prezentat la castingul Next Top Model by Cătălin Botezatu, organizat de agenţia MRA Models, doar şaisprezece norocoase au avut şansa de a-şi disputa unul dintre cele mai râvnite titluri din cariera unui manechin: acela de Next Top Model.

Iuliana, Karin, Laura şi Sandra au aşteptat emoţionate penultima jurizare. După un episod în care toate cele patru concurente au fost păsuite, ultima sută de metri, din semifinala competiţiei le ţine acum cu sufletul la gură.

Evaluarea a fost una atipică juriului Next Top Model. Toate cele patru protagoniste au fost lăudate de către membrii juriului, astfel că nimeni nu ştie la ce să se aştepte. In cele din urmă, Bote dă verdictul:

„Next Top Model poate fi cel puţin pentru moment Laura. Am avut tot timpul pentru tine o admiraţie extraordinară. Sunt sigur că vei reuşi. Marea finală o va face probabil şi pe Iuliana să fie mult mai motivată. Sandra stiu că toată lumea te iubeşte pe Facebook, ştiu că ai făcut eforturi să slăbeşti, dar poate că nu este suficient', a spus Botezatu.

laura-giurcanu-1

Picture 1 of 11

Laura Giurcanu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare