; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S-au ales primii şase finalişti “Românii au talent”

04 April 2011

romanii-au-talent-trei-semifinalistiVineri, 1 aprilie, şi sâmbătă, 2 aprilie, au avut loc primele două semifinale în cadrul show-ului Românii au talent' de la Pro TV. Vineri s-au calificat contratenorul Narcis Iustin Ianău, trupa de gimnaşti Ballance şi soţii care au dansat un dan popular, Emil şi Viorica Luca. În cea de-a doua semifinală, au fost aleşi câştigători tânărul hip-hop-er Ţuţu Adrian, cântăreţele Cristina şi Alina şi grupul sportiv Akikai.

Dacă Narcis Iustin Ianău a ridicat publicul în picioare interpretând piesa Adagio', băieţii de la Ballance au realizat impecabil numărul mâini în mâini', iar Emil Luca a învârtit-o pe soţia sa, Viorica, de 400 de ori. Sâmbătă la capitolul voce, au impresionat Cristina şi Alina, care au cântat Its raining Men', dar şi Ţuţu Adrian, cel pe care Andra l-a numit Eminem al României'. Acesta a ţinut să transmită tuturor mesajul Iubiţi-vă părinţii!'. Grupul Akikai a fost ultimul care s-a calificat în marea finală, reuşind să îmbine pe scenă dansul cu artele marţiale.

Seara de vineri a oferit publicului surprize de proporţii: Costel Busuioc a cântat, în aplauzele tuturor, O sole Mio', iar Valentin Urse, omul vierme', i-a cucerit şi pe români cu prestaţia sa. Sâmbătă au fost invitaţi Pepe, care a interpretat cu patos piesa Cine, cine' şi artista Petruţa Kupper, care a cântat la nai.

romanii-au-talent-alti-semifinalistiPrima semifinală a emisiunii Românii au talent' a adunat în faţa micilor ecrane 5 milioane şi jumătate de români din întreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 21.44.

Următoarele două semifinale vor avea loc pe 8 şi 9 aprilie, iar marea finală pe 25 aprilie, a doua zi de Paşte, şi va fi transmisă în direct din studiourile MediaPro din Buftea. Cei 12 finalişti vor lupta să obţină marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare