; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ianțu a cunoscut cel mai curajos concurent la „Vrei să fii milionar?”

13 October 2011

După ce a avut de luat decizii dificile, Cristian Petrică, cel mai curajos concurent de la Vrei să fii milionar?', a  căzut de la pragul de 50.000 de lei și a plecat acasă cu suma de 15.000 de lei.

Ieri seară, 12 octombrie, la Vrei sa fii milionar?', Virgil Ianțu a stat față în față cu cel mai curajos concurent de până acum al concursului: Cristian Petrică, în varsta de 36 de ani, kinetoterapeut și pasionat de pian. Cristian Petrica a reușit să ajungă la pragul de 50.000 de lei!
Ar fi putut să plece acasă cu banii, dar, în ciuda nesiguranței, a ales să meargă mai departe și să răspundă la întrebarea pentru 100.000 de lei.

Care sunt adevăratele prenume ale lui Dizzy Gillespie?' a fost întrebarea care l-a împotmolit pe Cristian Petrică. Raspunsul corect, John Birks', l-a ocolit însă cu obsținație pe acest concurent.
Cristian Petrică este cel mai curajos concurent de la și singurul de până acum care a încercat să treacă de suma de 50.000!', a spus Virgil Ianțu.

În aceasta seară la Vrei sa fii milionar?' vom vedea cum se va descurca în continuare Sergiu Obreja, din Galați, pasionat de șah, lectură și muzică. Sergiu Obreja a atins ieri seară pragul de 5. 000, dar cursa pentru premiul record de un milion de lei continuă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare