Homepage  / Vedete româneşti

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit. Au petrecut până în zori alături de invitați la Palatul Știrbey. Imagini de la nuntă

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit. Au petrecut până în zori alături de invitați la Palatul Știrbey. Imagini de la nuntă
24

de Cristina Țapu,

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii care a durat o oră. La ieșirea din biserică, mirii au fost întâmpinați cu aplauze și urale din partea invitaților.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat religios

Plini de emoții, Elena și Ianis Hagi au pășit spre altar pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Sub privirile tuturor, cei doi miri au radiat de fericire. Ceremonia a fost relativ restrânsă, fiind alături doar familiile și prietenii apropiați. Mireasa a purtat o rochie superbă cu trenă lungă și un voal spectaculos, iar Ianis a ales o ținută elegantă cu pantaloni negri și sacou alb.

Elena a ales pentru ziua cea mare un buchet de bujori albi și o rochie de tip sirenă, decorată cu broderii fine. În biserică, primii care au sosit au fost părinții mirilor – Gheorghe și Marilena Hagi, însoțiți de fiica lor, Kira Hagi, precum și Constantin și Liliana Tănase.

hagi-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Ianis și Elena se cunosc încă din copilărie. El, pe atunci un viitor fotbalist de succes și fiul legendarului Gheorghe Hagi. Ea, fiica unui prosper om de afaceri din Constanța. Ambii au rădăcini aromâne. Extrem de discreți cu viața lor privată, au ales să își trăiască relația departe de ochii publicului.

În iunie anul trecut, Ianis a surprins-o pe Elena. Într-un decor romantic, având turnul Eiffel pe fundal și un inel de 50.000 de euro în mână, a îngenuncheat și i-a cerut mâna iubitei sale. Evident, Elena a spus DA. Câteva luni mai târziu, chiar în ziua de Crăciun, Ianis și Elena au devenit oficial soț și soție. Pe 14 iulie, cei doi și-au unit destinele și în fața divinității pe 14 iulie 2024 și au petrecut alături de sute de invitați la Palatul Ștribey.

imagini-de-la-nunta-lui-ianis-hagi-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 24

Elena și Ianis Hagi au avut parte de un moment special la nunta lor, cu o coregrafie deosebită. Invitații au urmărit cu emoție primul lor vals în calitate de cuplu, desfășurat la petrecerea de nuntă de la Palatul Știrbey din Buftea. Cei doi au ales să danseze pe melodia „Vals”, interpretată de Smiley.

Petrecerea spectaculoasă a avut loc la Palatul Știrbey

Personalități de renume din sport și politică, precum Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Mircea Geoană au fost alături de Ianis în cea mai importantă zi din viața lui. Și colegii de la echipa națională de fotbal i-au fost alături și s-au distrat până în zori alături de fotbalist și de soția acestuia.

Imagini exclusive, atât de la cununia religioasă, cât şi de la petrecerea care a avut loc loc la Domeniul Ştirbey, au fost transmise în acest weekend de către posturile Antena. „Suntem bucuroși să împărtășim cu cei de acasă cel mai important moment din viața noastră de cuplu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar, tocmai de aceea, prin intermediul Antena, ne dorim ca și ei să ia parte la această zi atât de specială pentru noi”, a declarat Ianis Hagi.

Cu o istorie de peste 160 ani, o suprafață de 24 hectare, arbori seculari, un superb lac interior şi monumente istorice, Domeniul Ştirbey Vodă a fost locul care a găzduit cea mai așteptată nuntă a anului. Fondat de familia Ştirbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată care se întinde până în secolul al XVIII-lea şi a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganţei aristocratice.

Dincolo de însemnătatea arhitecturală a uneia dintre cele mai bine păstrate reședinte princiare, Domeniul Stirbey Vodă a avut un rol important în istoria ţării noastre prin vizitele familiei regale ale României, ale unor mari personalități politice și artistice și prin evenimentele desfășurate aici.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton