Homepage  / Vedete româneşti

Ianis Hagi a renunțat la burlăcie. S-a cununat civil în ziua de Crăciun. Invitații au oferit sume fabuloase ca dar de nuntă

Ianis Hagi a renunțat la burlăcie. S-a cununat civil în ziua de Crăciun. Invitații au oferit sume fabuloase ca dar de nuntă

de Cristina Țapu,

Ianis Hagi a organizat o nuntă grandioasă, cu 400 de invitați, chiar în seara de Crăciun, iar zvonurile din cercurile mondene susțin că a strâns o sumă considerabilă după petrecere. Nu doar Gigi Becali a fost generos la cununia lui Ianis Hagi, ci și ceilalți invitați au contribuit cu sume impresionante!

Invitații au scos sume fabuloase din cont la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi

Gigi Becali declarase, cu ceva vreme în urmă, că nu are intenția să mai participe la evenimente precum nunți sau botezuri, chiar și pentru cei apropiați, însă a făcut o excepție în cazul lui Ianis Hagi. Nu numai că a consimțit să ia parte la cununia civila a fiului „Regelui fotbalului”, dar s-a și bucurat de moment, dansând și aruncând cu bani în stânga și dreapta.

Ianis Hagi și Elena Tănase au decis să marcheze Crăciunul într-un mod deosebit prin organizarea cununiei civile pe 25 decembrie 2023. Pentru a da o notă festivă acestui moment, cei doi au organizat o petrecere impresionantă la un club exclusivist din partea de nord a Capitalei.

La această festivitate grandioasă, desfășurată la Fratelli, au fost invitați 400 de oameni, iar printre aceștia s-a numărat și Gigi Becali, finul lui Gică Hagi. Deși evenimentul nu a fost unul cu daruri, se spune că invitații au pus în plicuri sume începând de la 3.000 de euro!

Ianis Hagi a plătit o avere pentru petrecerea care a avut loc după cununia civilă

Cei prezenți au fost tratați regește, într–o atmosferă desprinsă parcă din poveștile cu prinți și prințese. Se spune că doar aranjamentul floral ar fi costat în jur de 50.000 de euro, notează cancan.ro. Potrivit sursei menționate, cununia acestora ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiștii care au cântat până la ivirea zorilor.

Elena Tănase, soția lui Ianis, a atras toate privirile într-o rochie roșie spectaculoasă de la Marchesa, pentru care a scos din conturi o sumă impresionantă: 10.000 de dolari. Ulterior, a uimit invitații la restaurant purtând o altă rochie excepțională în tonuri de auriu și roșu-coral, accesorizată cu un șal din pene, o creație Elie Saab, ce a costat 17.000 de euro.

Sursă foto: Orange Sport

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton