Homepage  / Vedete româneşti

Ianis Hagi și soția sa, imagine de colecție după calificarea României în optimile Euro 2024. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții

Ianis Hagi și soția sa, imagine de colecție după calificarea României în optimile Euro 2024. Cum s-au fotografiat îndrăgostiții
9

de Cristina Țapu,

Ianis Hagi și soția sa au ajuns în centrul atenției după ce România s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European. Iată ce imagine emoționantă a distribuit Elena Tănase după ce România a reușit să se califice în următoarea etapă a competiției sportive.

Ianis și soția sa, imagine de colecție după calificarea României în optimile Euro 2024

Soția lui Ianis Hagi, prezentă la fiecare meci al naționalei de la EURO 2024, a fost plină de mândrie datorită performanțelor decarului României. Ea a postat o fotografie cu partenerul ei și a transmis un mesaj încărcat de emoție.

România a obținut calificarea în optimi după remiza cu Slovacia, scor 1-1. Pe marginea terenului, Ianis Hagi și Elena Tănase au sărbătorit acest moment special. Elena a împărtășit o fotografie pe Instagram alături de soțul ei, exprimându-și mândria pentru realizările acestuia. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau tandru, ignorând agitația din jur. Mesajul scurt al Elenei Tănase, „Nu aș putea să fiu mai mândră de atât”, subliniază intensitatea emoțiilor și sprijinul pe care îl oferă lui Ianis Hagi.

ianisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Echipa națională a României a reușit o performanță remarcabilă la Euro 2024, miercuri, 26 iunie, chiar de Ziua Drapelului Național. Tricolorii s-au calificat în optimile de finală ale competiției după o remiză de 1-1 cu Slovacia. Ucraina a încheiat meciul împotriva Belgiei cu un scor de 0-0, ceea ce a permis României să termine pe primul loc în grupa E.

Până acum, echipa națională a mai trecut de faza grupelor Campionatului European doar o singură dată, în anul 2000, când a înregistrat cea mai bună performanță, ajungând în sferturile de finală, așadar este de înțeles de ce calificarea obținută pe 26 iunie a fost primită cu emoție de către jucători și suporteri.

România va juca împotriva Olandei pe 2 iulie

La Frankfurt, în fața a peste 35.000 de fani români prezenți în tribune, slovacii au deschis scorul în minutul 24, când Ondrej Duda a înscris cu capul după o centrare a lui Kucka. În minutul 34, Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko, iar după consultarea VAR, arbitrul german Daniel Siebert a acordat penalti pentru România.

Răzvan Marin a fost cel care reușit să marcheze și să asigure calificarea României în optimile concursului de pe prima poziție a grupei. După fluierul de final, jucătorii, tribuna stadionului și românii din fața micilor ecrane au început să sărbătorească.

Naționala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. Meciul se va disputa pe 2 iulie, la Football Arena din Munchen, de la ora 19:00. 

Sursă foto: Instagram Ianis Hagi

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton