Homepage  / Vedete româneşti

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios! Mireasa a schimbat două rochii. Imagini emoționante de la nuntă

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios! Mireasa a schimbat două rochii. Imagini emoționante de la nuntă
27

de Roxana Mirea,

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cununat religios pe 27 octombrie la Băcia, județul Hunedoara, continuând festivitățile cu o petrecere impresionantă alături de sute de invitați. Denisa a strălucit într-o rochie tip prințesă, accesorizată cu perle. Iată imagini superbe de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan.  

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios 

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios pe 27 octombrie în Băcia, județul Hunedoara. Ceremonia a fost urmată de o petrecere de amploare cu sute de invitați. După cununia civilă de acum câteva zile, cei doi au dorit o ceremonie religioasă plină de semnificație. Ziua a început devreme pentru Denisa, care a mers la salon pentru machiaj și coafură, iar mai târziu a îmbrăcat o rochie stil prințesă, decorată cu perle și având o crăpătură adâncă, ce i-a oferit un aer sofisticat. Ulterior, seara, Denisa s-a schimbat și a optat pentru o rochie de mireasă mulată pe corp.

Mirele, Iancu Sterp a ales un costum cu aer retro și o cămașă albă, elegante și potrivite ocaziei. Un moment deosebit de emoționant a fost prima întâlnire din ziua nunții, când Denisa, copleșită de emoție, nu și-a putut stăpâni lacrimile. După întâlnire, cei doi au fost implicați în tradițiile locale specifice, inclusiv primirea unei poezii speciale, la care invitații au asistat, aducând o notă autentică și emoțională acestei zile memorabile, potrivit libertatea.ro.  

Cine sunt nașii lui Iancu Sterp 

După ce au plecat de acasă, Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au îndreptat spre biserică, unde ceremonia religioasă a fost oficiată de preoți în aer liber, într-un decor special creat pentru eveniment. Toți invitații au avut locuri amenajate pentru a putea asista confortabil la slujbă, iar mirii au fost sprijiniți de nașii lor, Ileana și Claudiu Voicu, care au avut un rol activ în ceremonie. 

Nașii au început ziua alături de mireasă, apoi l-au însoțit pe Iancu pentru a o lua împreună și a merge la biserică. Nașa, în vârstă de 28 de ani, este asistent medical și make-up artist, locuind împreună cu soțul și băiețelul lor în Gura-Râului, Sibiu. 

După ceremonia religioasă, invitații s-au îndreptat spre locația pregătită pentru petrecerea de nuntă, unde sute de persoane au fost alături de Iancu și Denisa pentru a sărbători. Oaspeții s-au bucurat de o atmosferă festivă și au fost serviți cu preparate rafinate, inclusiv fructe de mare, asigurând o experiență culinară deosebită. 

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

Ce rochie a purtat soacra mare, mama Geta 

Îmbrăcată într-o rochie verde, lungă, Mama Geta a trăit momente intense la nunta fiului ei, Iancu Sterp, cu Denisa Coțolan. Însoțită de toți cei patru copii, fața ei exprima mândrie și împlinire. Ileana Sterp a surprins emoția mamei sale în imagini postate pe rețelele sociale, unde mama Geta, vizibil copleșită, plângea în timp ce se alătura alaiului de nuntă.  

Mămică scumpă. Îți pleacă băiatul de acasă”, a scris Ileana, exprimând emoția momentului. 

Ce rochie a purtat soacra mare, mama Geta  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  25 / 27

Culiță Sterp, fratele mirelui, alături de partenera sa, Daniela Iliescu, au fost prezenți de această dată, deși la cununia civilă nu au participat. Culiță a întreținut atmosfera cu câteva melodii interpretate live. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton