Homepage  / Vedete româneşti

Iancu Sterp le-a pus la zid pe Maria Chițu și Alexandra Duli, la Survivor All Stars 2024. Scandalul a luat o întorsătură uluitoare

Iancu Sterp le-a pus la zid pe Maria Chițu și Alexandra Duli, la Survivor All Stars 2024. Scandalul a luat o întorsătură uluitoare
13

de Roxana Mirea,

Iancu Sterp le-a pus la zid pe Maria Chițu și pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars 2024. Totul a început după ce Jador s-a dus și a luat-o la dans pe Maria, iar Iancu a răbufnit. Cântărețul i-a spus Războinicului că este gelos. Scandalul a continuat și în momentul în care Daniel Pavel i-a luat la întrebări.  

Iancu sterp, reacție dură la adresa Mariei Chițu, la Survivor All Stars 

În ediție din 31 ianuarie 2024 a emisiunii Survivor All Stars, Faimoșii au câștigat imunitatea. Fiind fericit, Jador s-a dus și a luat-o la dans pe Maria Chițu. Iancu Sterp nu a mai suportat și i-a atras atenția colegei lui de echipă, făcând referire și la dansul provocator pe care Alexandra Duli îl făcuse cu o ediție în urmă. 

Maria, nu mai dansa cu toată lumea! Noi am pierdut, iar ei au câștigat. Degeaba vreți să vă luăm apărarea, dacă voi vă hliziți cu ei. Ei ne-au bătut, lasă-i pe ei să se bucure acolo. Nu trebuie să le dai satisfacție”, a spus Iancu. 

Vorbești serios? Eu nu am făcut absolut nimic”, s-a apărat Maria Chițu. 

Sunteți geloși că noi doi ne înțelegem. Nu facem nimic, fraților. Nu mai fiți geloși. Este doar o fată firavă (…) Ea m-a și împins, dar eu sunt insistent pentru dragoste. Maria, pace! Ce? Ești soția lui? Iancu e gelos?”, a intervenit și Jador. 

Iancu sterp, reacție dură la adresa Mariei Chițu, la Survivor All Stars  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Iancu, ești chiar absurd! Spune-mi și mie ce m-am hlizit cu Jador. Tot ce a fost, a fost să-l împing!” a spus Maria.  

Azi tu și ieri, Duli. Și apoi voi îmi ziceți mie în camp că de ce nu vă iau apărarea. Cum să vă iau apărarea dacă voi hihihi, hahaha, le arătați… Ei ne-au bătut în momentul de față și voi râdeți cu ei. Nu e OK” i-a spus Iancu Mariei.  

Acesta a făcut referire și la momentul în care Alexandra Duli a făcut twerk în fața Faimoșilor.  

Conflictul dintre Iancu Sterp și Maria Chițu a continuat 

După jocul de imunitate, Daniel Pavel l-a întrebat pe Iancu Sterp despre conflictul cu Maria Chițu.  

În primul rând, vreau să înlătur orice dubiu sau ce a mai zis Jador, că aș fi gelos sau chestii de genul. Eu am cea mai frumoasă femeie lângă mine, care mă așteaptă acasă și de-abia aștept să ajung acasă, să mă însor cu ea, anul acesta. (…) M-a durut că am pierdut iminutatea, dar să vină Jador sau oricare dintre băieții de acolo și să se hlizească cu fetele de la noi și ele să răspundă la fel. Una le arată fundul, alta râde. Eu nu mă duc la fetele lor să fac trebuie astea”, a spus Iancu Sterp.  

O iei pe lângă subiect. Spui de fund. Eu le-am arătat fundul? Păi nu eu. Explică cine a arătat fundul”, s-a apărat Maria.  

„Fiecare face ce vrea, nu e problemă. Faceți ce vreți, fetelor. Mergeți în boscheți, din partea mea, dar când ajungem în camp, cum am ajuns ieri și îmi spune una dintre fete: „voi, băieții, de ce nu ne luați apărarea?”. Păi, eu cum să vă iau apărarea dacă voi dați apă la moară? Eu v-aș lua apărarea, n-ar trece unul linia dacă voi ați fi cum trebuie. Dacă voi dați apă la moară, nu am ce să fac”, a explicat Iancu.  

„Eu nu înțeleg cu ce am greșit eu. Vreau să-mi explici. Te-am întrebat dacă l-am îmbrățișat. Ce reproș ai tu față de mine? Te tot scuzi, dar nu îmi spui cu ce am greșit eu”, i-a spus Maria. 

Bă, femeie, acum am spus! Vrei să îți traduc în 7 limbi?” a fost reacția lui Iancu.  

„Jador m-a întrebat cu ce mă spăl pe dinți de îi am așa albi. Eu nu sunt genul de femeie violentă în vorbire. „Pleacă de aici! Nu vreau să te văd!” Eu i-am răspuns omului, așa cum sunt eu, politicoasă. Nu am răutatea asta. Poate nu sunt o Războinică cu răutate. Eu sunt finuță, așa sunt eu ca femeie. I-am răspuns lui Jador și apoi l-am împins ca să nu se mai apropie de mine. Nu cred că am greșit cu absolut nimic”, a spus Maria Chițu.  

Iancu sterp, reacție dură la adresa Mariei Chițu, la Survivor All Stars  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Alexandra Duli a răspuns la acuzațiile lui Iancu Sterp 

Apoi, Daniel Pavel a întrebat-o pe Alexandra Duli dacă s-a simțit deranjată de ceea ce a spus Iancu Sterp. Războinica a făcut un dans provocator în fața Faimoșilor după ce a adus un punct pentru echipa ei cu o ediție în urmă. Zanni i-a spus atunci că gestul ei este deplasat și că ar fi certat-o și mai rău dacă ar fi fost sora lui.  

Nu m-am simțit deloc deranjată. Chiar nu-mi pasă. Fac ce simt, fac ce vreau. Eu sunt din altă parte, eu sunt din Londra și noi suntem mai liberi. Noi suntem altfel. Un mini twerk nu lovește pe nimeni, din contră. Știu că mai vreți”, a spus Alexandra Duli.  

Apoi, Jador și-a spus și el părerea despre conflictul iscat din cauza lui. „Eu mai glumesc cu fetele. Cred că nu este nimic deplasat în glumele mele cu ele. Sunt niște mici tachinări ca la liceu sau ca în școala generală. Poate pentru alții par prostești, dar eu mă hrănesc cumva cu treaba asta. Fetele sunt superbe, de la Războinici. Nu mi se pare că am deranjat sau că am trecut o anumită măsură cu niște glume”, a explicat Jador.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton