Homepage  / Vedete româneşti

Iancu Sterp, declarații controversate la Survivor All Stars. „O femeie care nu este stăpânită de bărbat nu o să fie fericită”. Jorge a reacționat

Iancu Sterp, declarații controversate la Survivor All Stars. „O femeie care nu este stăpânită de bărbat nu o să fie fericită”. Jorge a reacționat
8

de Roxana Mirea,

Un adevărat conflict s-a iscat la Survivor All Stars, în ediția de joi, 1 februarie 2024. Iancu Sterp a făcut o serie de declarații controversate referitor la statutul femeii într-o relație. El a fost acuzat de misoginism, iar cel mai indignat a fost Jorge, care a încercat să îl contrazică.  

Iancu Sterp, declarații controversate la Survivor All Stars 

Iancu Sterp a făcut o serie de declarații controversate, joi, 1 februarie 2024, la Survivor All Stars. Totul ar fi început de la un conflict cu Maria Lungu. Jorge l-a blamat pe Iancu din cauza atitudinii pe care o are față de femei.  

„Suntem în 2024 și nu putem să mai considerăm femeile ca nu sunt egale cu noi, bărbații. Sunt atât de multe femei în lumea asta mult mai puternice decât bărbații, încât nu poți să înjosești o femeie când faci niște afirmații”, a spus Jorge.  

Iancu Sterp a intervenit și a spus că el consideră că „o femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”. 

Dacă la tine e așa, Jorge, iartă-mă pe mine. La mine nu e așa. Eu sunt mai de modă veche. Așa am fost crescut. E clar că suntem egali cu femeile, dar o femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”, a spus Iancu Sterp. 

„Deci tu consideri că o femeie trebuie să fie stăpânită de bărbat”, l-a întrebat Jorge. 

„Adică bărbatul să fie la cârmă. Când este o situați grea în viață sau o problemă, bărbatul trebuie să ia atitudine. Dacă femeia ia atitudine, ea nu e fericită, îți spun eu”, a explicat Iancu.  

Dragul meu, într-o relație, niciodată nu o să conducă doar bărbatul sau doar femeia”, i-a spus Jorge.  

Iancu Sterp, declarații controversate la Survivor All Stars  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iancu Sterp, după ce a fost acuzat de misoginism 

După ce a fost acuzat că este misogin, Iancu Sterp a încercat să explice că el crede în egalitatea dintre bărbat și femeie și că a fost crescut într-o familie cu 3 femei.  

„Eu vreau să vă spun că am crescut într-o familie cu 3 femei: mama și cele două surori mai mari ale mele, pe care le iubesc din toată inima și le respect din toată inima. Am și o iubită care se aseamănă în comportament, în gesturi, în absolut tot cu surorile și mama mea pentru că așa am fost crescut și așa mi-am dorit o iubită și așa mi-am găsit, mulțumesc lui Dumnezeu. Ele mă cunosc și știu ce caracter am și cât de mult respect femeile, că noi, bărbații, nu știu ce ne-am face fără ele. Nu am putea unii fără alții. Așa ne-a lăsat Dumnezeu: bărbat și femeie. 

Ce vreau să spun este că, la mine în echipă, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, dacă deranjezi verbal sau cu fapta și faci abuz de chestia asta, eu trebuie să îți atrag atenția. Pentru că pe mine mă deranjezi și observ că îi deranjezi și pe colegii mei cărora le este oarecum teamă să nu se certe, nu au chef să se certe. Nici eu nu am chef să mă cert, dar dacă tu, ca femeie sau bărbat, trăiești în bula ta, crezând că ai dreptate, prin vorbele pe care le spui și gesturile pe care le faci și nu îți atrage nimeni atenția, tu o să ai impresia că ai dreptate și asta nu e bine.  

Dacă domnișoara Maria Lungu a trăit așa până la 30 de ani și nu i-a atras nimeni atenția acasă, mie nu-mi convine și nu sunt dator să îi suport ei gesturile și fițele pe care le face aici la Survivor. Sunt obligat să conviețuiesc cu ea, nu sunt obligat să îi suport toate aceste toane, așa că eu mereu o să atrag atenția, indiferent dacă e bărbat sau femeie, celor care deranjează și fac exces de treaba asta”, a declarat Iancu Sterp.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton