Homepage  / Vedete româneşti

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”: „A avut acces la mâncare și telefon!”

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”: „A avut acces la mâncare și telefon!”
19

de Cristina Țapu,

Iancu Sterp, fost concurent al emisiunii „Survivor All Stars”, a dezvăluit informații șocante despre experiența sa în competiție. El a făcut acuzații serioase împotriva lui Zanni, câștigătorul sezonului, sugerând că acesta ar fi primit beneficii nepermise pe durata concursului. Iată detaliile!

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni

Iancu Sterp este nemulțumit în principal de declarațiile făcute de Zanni atât în finala competiției, cât și în apariția sa în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sterp a subliniat că Zanni a sugerat că succesul său în competiție se datorează exclusiv sprijinului echipei Războinicilor, ceea ce este cât se poate de neadevărat.. Iancu susține că Zanni a fost ajutat să câștige și căprimea beneficii pe care restul participanților nu le aveau.

„Am fost șocat să aflu că Zanni a avut acces la mâncare și telefon. În timp ce noi ne chinuim să găsim hrană și să supraviețuim, el primea avantaje nepermise. Este o nedreptate imensă”, a declarat Iancu, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„El a fost eliminat, el e eliminat. Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon.

Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich… Echipa de producție arunca la gunoi”, a declarat Iancu.

Zannidache s-a îmbogățit după ce a câștigat Survivor All Stars

Zannidache a fost desemnat marele câștigător al emisiunii Survivior All Stars, după cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Fostul Faimos a primit un cec în valoare de 100.000 de euro la finalul emisiunii, încă aceasta nu este suma reală totală pe care a primit-o.

Zannidache a revenit acasă cu o sumă semnificativ mai mare decât cea anunțată la televizor. Deși premiul principal este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, astfel că Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Acest lucru se datorează faptului că statul aplică un impozit de 16% pe întreaga sumă de 100.000 de euro, adică 16.000 de euro.

iancu-sterp-survivor-all-stars-2024-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Conform informațiilor Cancan, artistul a semnat un contract cu Pro TV conform căruia a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Având în vedere că a rezistat până la finalul concursului, acesta a încasat un total de 100.000 de euro pentru cele 20 de săptămâni. Astfel, suma totală pe care a primit-o Zanni se ridică la 184.000, o recompensă substanțială pentru eforturile și determinarea demonstrate în cadrul concursului.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton