; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikki Reed si Ian Somerholder

Ian Somerhalder și Nikki Reed au devenit părinți!

11 August 2017

Ian Somerhalder („Jurnalele vampirilor') și Nikki Reed („Saga Amurg') au devenit părinți, informează Hollywood Reporter.

Site-ul E!News a dezvăluit că cei doi au o fetiță pe nume Bodhi Soleil Reed Somerhalder, însă nimeni nu știe exact când a născut actrița.

Nikki Reed a declarat cu ceva timp în urmă pentru cei de la  „Fit Pregnancy and Baby' că dorește ca primele zile alături de copil să fie private și să le prețuiască alături de Ian fără alte persoane în jurul lor.

„Prima lună din viața copilului nostru va fi exclusiv a noastră', a spus Nikki. „După ce copilul sosește, vom avea o lună de tăcere”, a continuat Reed, în vârstă de 29 de ani. „Doar noi trei, nici un vizitator și ne vom opri și telefoanele, nu vă așteptați să comunicăm. Altfel, la fiecare cinci minute ar fi: „Cum vă simțiți?', a completat actrița.

Nikki Reed (29 de ani) și Ian Somerhalder (38 de ani) au anunțat în luna mai prin intermediul conturilor de socializare că urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți de doi ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare