; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ian McKellen, actorul din „Stăpânul Inelelor”, s-a vaccinat anti-Covid

18 December 2020

Actorul britanic Ian McKellen, cunoscut pentru rolul vrăjitorului „Gandalf', a fost vaccinat împotriva coronavirusului, informează Hollywood Reporter.

În vârstă de 81 de ani, se număra printre grupurile cu risc ridicat, astfel a fost printre primele persoane care au primit vaccinul în Marea Britanie.

Veteranul actor a îndemnat pe toată lumea să accepte vaccinarea printr-o postare pe Twitter, acesta fiind singurul mod în care pandemia va putea fi stopată. 

„Mă simt foarte norocos că am primit vaccinul. Nu aș avea nici o ezitare în a-l recomanda oricui', a fost mesajul scris de Ian McKellen.

 

Acesta a oferit câteva declarații și presei britanice în care a mărturisit că abia așteaptă ziua în care va putea din nou să strângă oamenii în brațe. 

„Abia aștept ziua în care voi fi liber să îmbrățișez oamenii din nou. Mă simt atât de fericit, ușurat și optimist, simt ce nu am mai simțit de multă vreme. Sunt foarte fericit!”, a spus starul britanic

 

Actorul a făcut și un apel la respectarea regulilor și a restricțiilor impuse de autorități, prin intermediul unui mesaj inedit.

„Aș vrea să atrag atenția să nu este prima oară când teatrele sunt închise, de exemplu. În vremea lui Shakespeare, din cauza ciumei bubonice, teatrele erau închise câte un an odată. Iar în timpul uneia dintre acele pauze, Shakespeare a scris trei piese: Antoniu și Cleopatra, Macbeth și Regele Lear. Asta a făcut el în carantina”, a transmis acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare