; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adevărul despre plecarea lui Regé Jean Page din serialul Bridgerton. Câți bani i s au oferit să revină în producția Netflix 2 1600x1069

I s-a urcat faima la cap? De ce nu mai vrea, de fapt, Rege-Jean Page să joace în „Bridgerton”

13 April 2021

Protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale de pe platforma Netflix, „Bridgerton', a șocat întreaga lume când a anunţat că nu va mai face parte din distribuția sezonului doi. Care este adevăratul motiv al acestei plecări?

Iniţial, motivul invocat de Rege-Jean a fost înțelegerea pe care a avut-o de la bun început cu producătorii: să joace doar în primul sezon al serialului. 

Surse apropiate producției spuneau în urmă cu câteva zile că lui Page i s-a oferit ocazia de a reveni ca guest-star în trei până la cinci episoade din sezonul doi – contra sumei de 50.000 de dolari pe episod – dar actorul a refuzat din mai multe motive.

Realitatea pare să fie, însă, alta. Surse din echipa serialului, citate de New York Post, spun că protagonistul ar fi avut numeroase conflicte cu producătoarea serialului, Shonda Rimes, tensiunile dintre ei atingând cote alarmante. 

PageSix invocă la rândul lor aceste neînțelegeri care par a fi în urma unor „diferențe creative'. Supărarea lui Rege pornește de la faptul că personajul lui nu ar mai fi fost în centrul atenției.

„Rege nu se mai întoarce pentru că a avut neînţelegeri cu Shonda. Nu era deloc fericit cu planurile din sezonul doi pentru personajul lui, nu i-a plăcut că Ducele nu mai era în centrul atenţiei şi nu a acceptat asta”, a declarat sursa din echipa de filmare.

În timp ce sezonul 1 s-a concentrat pe povestea lui Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și povestea ei de dragoste cu Simon (Page), așa cum se regăsește în cartea „Eu și ducele’, al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea’, publicat, de asemenea, la noi, deci se va concentra pe personajul lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne.

Cu toate acestea, actorul britanic se concentrează acum pe cariera lui în plină ascensiune: a încheiat recent lucrul la filmul Netflix al fraților Russo, „The Grey Man’ (unde joacă alături de Chris Evans, Ryan Gosling și Ana de Armas), și urmează să apară în blockbusterul Paramount „Dungeons and Dragons’, alături de Chris Pine, Michelle Rodriguez și Justice Smith.

Iar după „Bridgerton’, Regé-Jean Page a fost asaltat cu oferte din toate părțile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare