; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

I-KON a lansat piesa de debut “The Boy Who Likes To…”

28 May 2013

După o perioadă scurtă de teasing, cel mai nou proiect muzical românesc  lansat de casa de producție Drum Box Production își prezintă single-ul de debut, 'The Boy Who Likes To…', melodie compusă şi produsă de Octav Paul.

Piesa vine însoțită de un videoclip de promovare realizat în stilul programelor de editat fotografii Instagram și Pixlr, programe cu care majoritatea celor care au smartphone-uri  își modifică pozele pe care le postează pe site-urile de socializare unde au cont.

'Nu am vrut să am parte de o lansare simplă, clasică. Nu mi se părea nimic interesant la faptul că îmi postam piesa pe YouTube însoțită de o fotografie și atât. Am vrut ca materialul audio să fie însoțit și de unul video, dar nu este cel oficial, în care să le arăt oamenilor cine sunt și în ce direcție mă îndrept ca și proiect.

I-KON înseamnă veselie, dans, naturalețe și dezinvoltură

O să vedeți că e un clip foarte amuzant, care transmite niște stări ce mă reprezintă în totalitate. Spunem o poveste în pași de dans și totodată mimica trădează sentimentele reale din sufletul personajelor principale! Mai multe vă las pe voi să descoperiți  și sper din suflet să vă placă ce a ieșit pentru că noi suntem foarte mândri de rezultat! :)', a declarat cântăreţul.

Cine este I-KON

În spatele numelui  I-KON se află Robert Diaconeasa, cunoscut publicului ca jurnalist, om de televiziune sau model. Robert scrie de 9 ani la revista BRAVO (acum are 25), la 18 ani a început să cocheteze și cu televiziunea, fiind reporter sau prezentator al unor proiecte de succes din cadrul televiziunilor Kanal D, UTV, Kiss TV, Prima TV

'Din punctul meu de vedere, a sosit momentul să mă ocup de o pasiune pe care o am încă de mic. Consider că m-am maturizat îndeajuns de mult cât să fac față acestei industrii și să am un cuvânt important de spus în ea. Am căutat ceva vreme echipa potrivită, iar acum sunt sigur că alături de familia Drum Box Production și SuperChill voi face o treabă grozavă, iar timpul va demonstra tuturor acest lucru. Sper ca muzica mea să ajungă la sufletele oamenilor, să îi facă să se bucure de viață și să fie pozitivi, exact așa ca și mine!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare