; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli   Sultana Hurrem

Hurrem vrea neapărat să scape de Şah, azi, în « Suleyman Magnificul »

21 March 2014

Hurrem SuleymanReîntoarcerea triumfătoare în Palat a lui Hurrem (Meryem Uzerli) înteţeşte răutatea duşmanilor săi, în episodul de azi din serialul « Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii », difuzat de Kanal D.

Ştiind cât este de importantă pentru familie căsătoria fiicei sale Mihrimah cu Paşa Rustem, Hurrem încearcă din răsputeri să o convingă pe aceasta să accepte mariajul. Mai mult, Hurrem o asigură pe fiica sa că sentimentele pe care le are faţă de Bali nu îi sunt împărtăşite.

Desi sultana Şah are putere în Palat, dupa ce soţul său, Paşa Lutfi, a fost numit Mare Vizir, Hurrem plănuieşte declinul acesteia. Iniţial, Hurrem i-a dezvăluit Marelui Vizir că Paşa Ibrahim a fost marea dragoste a lui Şah, apoi l-a asigurat pe acesta că, odată ajunsă în vârful dinastiei, Şah se va descotorosi de el.

De data aceasta, soţia lui Suleyman îi pregăteşte Marelui Vizir o capcană, menită să-i distrugă acestuia căsnicia. Hatice realizează că Hurrem a avut dreptate în ceea ce o priveşte pe Şah, mai ales când Rustem îi face o mărturisire tulburătoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare