; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vahide Percin (2)

Hurrem se întoarce, azi, în serialul “Suleyman Magnificul”

17 April 2014

Astăzi, 17 aprilie, de la ora 20.00, fanii serialului Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', o vor putea cunoaşte pe noua Hurrem, interpretată de Vahide Perçin. După moartea fiului său, Mehmet, Hurrem se întoarce la palat, printr-o minune.

Vahide Percin (3)

Ce-i drept au trecut 15 ani în care Suleyman a suferit de dorul ei. Hurrem apare mai înţeleaptă, mai preocupată de cultură şi mai sofisticată. Sultanul Suleyman va vedea în ea un confident, exact ca pe vremea când stătea de vorbă cu paşa Ibrahim.

Momentul reîntoarcerii lui Hurrem marchează şi începerea sezonului al patrulea, în care toţi copiii lui Suleyman ajung la maturitate, iar lupta pentru putere atinge cote dramatice.

După ce, vara trecută, Meryem Uzerli (30 de ani) a părăsit distribuţia serialului din cauza depresiei, Vahide fost aleasă de către producători pentru a interpreta varianta vârstnică a sultanei Hurrem, iar acest rol a reprezentat, pentru actriţă, o adevărată provocare.

Propunerea de a interpreta rolul uneia dintre cele mai îndăgite şi însemnate sultane ale Imperiului Otoman a venit ca o confirmare a talentului şi aprecierii actoriceşti de care se bucură Vahide în Turcia şi nu numai. Pe actriţa în vârstă de 48 de ani o puteţi vedea şi în serialului Feriha', difuzat tot de Kanal D, lunea şi marţea, unde o interpretează pe mama protagonistei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare