; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Suleyman Magnificul", în fiecare luni şi marţi, la Kanal D

Hurrem preferă să moară decât să stea departe de Suleyman

20 March 2014

Suleyman_Magnificul_HurremÎn episodul de azi din Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', Hurrem nesocoteşte din nou ordinele sultanului său iubit. În timp ce ea stă izolată în seraiul din Edirne, Sultana Şah nu pierde nicio ocazie de a-i umple inima şi mintea Sultanului cu bănuieli despre soţia sa.

Hurrem suferă cumplit pentru că nu este lângă Sultan, dar este fericită că doi dintre copiii săi, sultana Mihrimah şi Prinţul Cihangir, au venit în vizită. Profitând de vizita fiicei sale, Hurrem îi spune că a hotărât să o căsătorească cu Paşa Rustem.

Epidemia de ciumă, care pune în pericol vieţile oamenilor din Palat, s-a extins până la Edirne, acolo unde este Hurrem. Pentru că viaţa soţiei sale este ameninţată de acest flagel, sultanul ordonă ca Hurrem să fie trimisă în seraiul din Bursa. Numai că Hurrem refuză să se supună ordinelor soţului ei, preferând să moară decât să stea departe de acesta. Indignat peste măsură că Hurrem nu-i ascultă iar poruncile, Suleyman merge la Edirne să îi ceară socoteală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare