; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman 1 16.12.2013

Hurrem îi oferă o “replică” dureroasă lui Hatice, diseară, în “Suleyman”

16 December 2013

După ce află de la Nigar că i s-au făcut vrăji, Hurrem caută să afle cine se face vinovat de acest lucru şi află că Hatice este cea care a apelat la magia neagră din dorinţa de a o distruge. Hurrem ştie că magia neagră este interzisă, iar cei care se fac vinovaţi de acest lucru sunt decapitaţi în fata poporului, drept exemplu.

[Not a valid template]

Hurrem nu vrea să fie ea cea care îi pecetluieşte soarta surorii Sultanului şi îi ascunde lui Suleyman faptul că Hatice a apelat la vrăji ca să o omoare. Hatice nu se opreşte însă aici. Orbită de ură şi durere pentru că şi-a pierdut soţul şi ştiind că Sultanul a dat ordin ca acesta să fie omorât, face greşeală după greşeală. Fără să stea pe gânduri, ea merge la Sultan şi îi spune tot ce are pe suflet.

Cum va reacţiona Hurrem când, aflată sub influenţa magiei negre, va da nas în nas cu Hatice şi ce reacţie va avea Sultanul când sora sa îi va reproşa moartea soţului său, aflaţi astăzi urmărind un nou episod din serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare