; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem Suleyman 2

Hurrem e hotărâtă să scape de Mustafa, azi, în “Suleyman Magnificul”

15 May 2014

În episodul de azi din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' de la Kanal D, Hurrem îl determină pe şeicul Fenerizade, susţinătorul flotei, să demisioneze din funcţia pe care o ocupa în Imperiul Otoman. Astfel, prinţul Mustafa, care se bucura de susţinerea ienicerilor şi a flotei, va fi mai puţin puternic şi nu va mai reprezenta un pericol real pentru tron.

Hurrem-Suleyman

Tot cu ajutorul' sultanei Hurrem, Suleyman află că Mustafa se află în Capitală, acesta din urmă nesocotind, din nou, ordinul tatălui său atunci când a părăsit sangeacul, fără aprobarea sa. Mustafa, care se află în vizită la amiralul Hizir Hayreddin, şeful flotei, a venit însoţit şi de căpetenia ienicerilor, Ali, iar Suleyman are mari indoieli în ceea ce priveşte alianţa celor trei.

Hurrem promite să transforme suspiciunile în certitudini, iar până să-l convingă pe sultan că Mustafa se va revolta împotriva acestuia, mai este un pas.

Printul Mustafa - Mehmet Gunsur

Reamintindu-i fiului său că marele Vizir, Rustem Paşa, a fost pedepsit pentru conflictul cu ienicerii, sultanul îi ordonă lui Mustafa să ducă la îndeplinire sentinţa dată de el, în ceea ce-l priveşte pe Ali, căpetenia acestora.

În sangeacul tronului din Manisa, prinţul Selim al II-lea află că Nurbanu este însărcinată, iar prinţul Baiazid s-a hotărât să îl informeze pe tatăl lor de isprăvile lui Selim.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare