; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurley din „Lost”, pe coperta albumului Weezer

11 August 2010

Jorge GarciaActorul Jorge Garcia (37 de ani) duce mai departe moştenirea personajului care l-a făcut celebru – Hugo „Hurley' Reyes – în serialul „Lost: Naufragiaţii': tvguide.com informează că o imagine a actorului va apărea pe coperta următorului album al formaţiei Weezer.

Acesta, intitulat „Hurley', urmează să apară în magazinele din Statele Unite pe 14 septembrie. Motivul pentru care formaţia americană a decis să folosească această poză este simplu: membrilor le-a plăcut imaginea.

„Îmi veniseră tot felul de idei, dar în cele din urmă am ales un cuvânt la întâmplare, care nu are legătură cu nimic. Mi-a plăcut poza cu Jorge Garcia, emană o emoţie puternică. Nu am vrut să facem un al patrulea album care să se numească «Weezer» şi am ştiut că oamenii îi vor spune «albumul Hurley», chiar dacă nu l-am fi numit noi aşa, deci am decis să-i spunem «Hurley».

Nu am scris nimic pe copertă pentru că nu am vrut (să vedem) decât faţa lui uimitoare', a explicat solistul formaţiei, Rivers Cuomo, pentru spinner.com.

La rândul lui, actorul s-a declarat mai mult decât încântat de onoarea care i s-a făcut: „Sunt entuziasmat de faptul că oamenii cdin magazinele de muzică în care lucram şi eu pe vremuri vor deschide în curând cutii pline de imagini cu faţa mea zâmbitoare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare