; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica Carcotasilor

Huidu se întoarce la „Cronică”. Noul sezon începe pe 21 septembrie

11 September 2015

Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine în grila de programe Prima TV pe 21 septembrie, de la ora 20.15, și aduce surprize. Şerban Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu).

Cronica Carcotasilor

Cei doi se vor alătura Ioanei Petric şi lui Cristian Hrubaru la prezentarea emisiunii care va avea patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20:15.

„Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne', spune Şerban Huidu. Partenerul de pupitru al primului Cârcotaş din istorie are emoţii la revenirea în emisiune, „emoţii constructive' însă. „Noua Cronică este mult mai dinamică şi mai ofertantă pentru telespectator. Subiectele vor fi proaspete, având în vedere că sunt patru ediţii pe săptămână. De asemenea, şi Dezbrăcatu va fi proaspăt, deşi au trecut 12 ani de la debutul său în emisiune', este convins Codruţ Kegheş.

Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vor împărţi frăţeşte, cu cârcoteli, „măsuţa' Cronicii în fiecare săptămână. „Mă bucur şi sunt mândră de faptul ca voi lucra cu aceşti grei ai televiziunii. Am crescut alături de ei, am învăţat multe lucruri, iar acum a venit momentul să ne unim forţele pentru a duce show-ul la următorul nivel', spune reprezentanta sexului frumos. Colegul ei, rockerul, are de asemenea toate motivele să creadă că noul sezon va fi cel mai spectaculos din ultimii ani. „Şerban face echipă cu Dezbră, cel mai îndrăgit personaj de către public, iar eu voi fi cu Ioana. Vom face pe dracu-n patru, toţi patru, în cele patru ediţii pe săptămână, pentru ca publicul să iubească, în continuare, Cronica', promite Cristian Hrubaru.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Noul sezon, cu fondatorul Şerban Huidu în rândul prezentatorilor, începe pe 21 septembrie, la ora 20:15, la Prima TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare