; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Laurie și-a făcut deja planuri post „Dr. House”

22 February 2012

Hugh Laurie știe deja cum își va umple timpul liber după ce serialul „Dr. House' va ajunge la sfârșit. Actorul și-a programat un turneu pe coasta de vest a Statelor Unite, cu scopul de a-și promova albumul de debut, „Let them talk', scrie hitfix.com.

Turneul va fi compus din zece concerte, organizate, începând din luna mai, în orașe precum San Diego, Los Angeles, San Francisco și Portland.

Laurie, care se va ocupa atât de partea vocală, cât și de cântatul la pian, va fi acompaniat de trupa de backing vocals The Cooper Bottom Band.

Hugh Laurie va duce și peste hotarele Statelor Unite talentul său muzical. În iulie, spre exemplu, va concerta în capitala Franței, țara în care discul său a fost deja premiat cu discul de platină (pentru cele 100.000 de exemplare vândute), scrie concertlive.fr.

Recent, interpretul personajul principal din „Dr. House' a spus că nu s-a plictisit de doctorul Gregory House, iar sfârșitul serialului era iminent.

„După multe consultări, producătorii <<Dr. House>> au decis ca acest sezon, al optulea, să fie ultimul. În luna aprilie a acestui an vom ajunge la episodul 177, care este cu aproximativ 175 de numere mai mult decât se aștepta orice în 2004 (la începutul serialului, n.r.)', au anunțat, la începutul lunii februarie, producătorii Laurie, David Shore și Katie Jacobs într-un comunicat remis publicației Us Weekly.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare