; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Laurie din “Dr. House” scoate un album

27 July 2010

Starul din Dr. House' îşi va demonstra calităţile de muzician pe un disc ce va fi distribuit de Warner Music

Starul din Dr. House' îşi va demonstra calităţile de muzician pe un disc ce va fi distribuit de Warner Music

Fanii serialului „Dr. House' sunt obişnuiţi cu imaginea protagonistului în timp ce se relaxează la pian sau la chitară electrică, după o zi plină la spital.

Iată, însă, că interpretul său, Hugh Laurie, îşi ia din ce în ce mai serios veleităţile de muzician şi se pregăteşte de lansarea unui disc.

.

Potrivit Yahoo.com, Laurie a semnat un contract cu casa de discuri Warner Music pentru un album de „New Orleans blues', cu ajutorul legendarului producător Joe Henry, care a colaborat cu Elvis Costello şi chiar a compus cântece pentru Madonna.

.

A cântat cu Meatloaf

Meatloaf l-a întâlnit pe Laurie pe platourile de la Dr. House' şi l-a cooptat pentru o piesă de pe ultimul său album

Meatloaf l-a întâlnit pe Laurie pe platourile de la Dr. House' şi l-a cooptat pentru o piesă de pe ultimul său album

Actorul de 52 de ani cântă la mai multe instrumente şi şi-a demonstrat de multe ori talentul pe micile ecrane, cântând la pian în show-uri ca „Jeeves and Wooster', în care a fost protagonist alături de partenerul său în ale comediei, Stephen Fry.

Laurie şi-a mai împrumutat vocea şi talentele de pianist pe melodia „Such a Night' a celebrului bluesman din New Orleans Dr. John, la un eveniment Netflix din august 2008.

Mai mult, starul din „Dr. House' a ajuns chiar să cânte pe cel mai bun recent al lui Meatloaf, după ce l-a întâlnit pe acesta pe platourile serialului.

.

„Abia aştept să începem!'

Englezul s-a declarat beat de încântare' de ideea albumului, care e programat pentru lansare în această toamnă. Într-o discuţie cu BBC, el s-a arătat încântat şi de producătorul Joe Henry: Sunt entuziasmat că lucrez cu el, care a produs câteva dintre albumele mele favorite. Abia aştept să începem!'.

Laurie a ţinut şi să-i liniştească pe cei care nu sunt străini de eşecurile mai multor actori faimoşi care au vrut să-şi pună haina' de muzician.

Cu umorul caracteristic, el a spus că: Ştiu că povestea actorilor care s-au apucat de muzică nu e una prea fericită, însă vă promit că nimeni nu va fi rănit!'.

.

Citeşte şi:

Sex şi droguri pe platourile de la Dr. House'?

Dr. House, învins de criminaliştii din „CSI'

Citeş

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare