; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Laurie: Nu m-am săturat de „House”

18 February 2012

Interpretul personajul principal din „Dr. House' le-a răspuns jurnaliștilor care împrăștie vestea cum că serialul se termină din cauza lui. Hugh Laurie a spus că nu s-a plictisit de doctorul Gregory House, iar sfârșitul poveștii era iminent, scrie starpulse.com.

„După multe consultări, producătorii <<Dr. House>> au decis ca acest sezon, al optulea, să fie ultimul. În luna aprilie a acestui an vom ajunge la episodul 177, care este cu aproximativ 175 de numere mai mult decât se aștepta orice în 2004 (la începutul serialului, n.r.)', au anunțat, la începutul lunii februarie, producătorii Laurie, David Shore și Katie Jacobs într-un comunicat remis publicației Us Weekly.

Actorul britanic a insistat totuși să explice că decizia nu i-a aparținut în totalitate și că nu este niciun motiv ascuns în această decizie luată în comun alături de membrii echipei de producție.

„Pentru oricine este interesat, aș vrea să corectez niște interpretări greșite intenționat referitor la circumstanțele încheierii serialului House', a început Hugh Laurie.

El a explicat apoi că mai multe publicații, nemulțumite de declarațiile sincere făcute săptămâna trecută, au început să propage ideea cum că ar fi vorba de un secret la mijloc.

„Adevărul din spatele deciziei era acela că m-aș fi plictisit să merg la muncă. Ei se bazau pe o declarație a mea de acum cinci ani, întoarsă acum pe toate părțile', a explicat Laurie.

Actorul crede că ar fi putut să continue serialul într-o formulă regândită, aceea în care „House primește un job într-un magazin de pantofi'. Actorul a conchis în stilul în care ar fi spus-o chiar personajul său: „Toată lumea minte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare