; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Laurie ar putea renunţa la „Dr. House”

11 May 2011

După concedierea lui Charlie Sheen din „Doi bărbaţi şi jumătate', Hugh Laurie (51 de ani) a rămas cel mai bine plătit actor din televiziune, pentru rolul de protagonist în serialul „Dr. House', dar englezul pare să se fi săturat de „visul american', potrivit Daily Mail.

Laurie a avut succes atât la critici, cât şi la public cu partitura doctorului morocănos şi sclipitor, însă a dat de înţeles că, după opt ani, următorul sezon din Dr. House' ar putea fi ultimul pentru el.

Sfârşitul sezonului opt, în acest moment, mi se pare şi sfârşitul serialului. Până acolo mă mai au la dispoziţie', a declarat Laurie.

Acesta e plătit cu aproape 500 de mii de dolari pe episod, potrivit unor estimări, iar decizia sa finală va veni, probabil, după ce încep filmările pentru seria a opta.

Printre altele, englezul e ocupat şi cu lansarea carierei sale muzicale. Primul său album – unul de blues – va apărea în această săptămână. Laurie e responsabil de voce, chitară şi pian pe discul său, iar printre colaboratori se numără celebrul Tom Jones.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare