; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Laurie a filmat dezbrăcat lângă o şcoală de fete

23 September 2010

Scenele nud pe care a trebuit să le filmeze pentru sezonul al şaptelea al serialului „Dr. House' i-au amintit lui Hugh Laurie (51 de ani) despre cel mai jenant moment din carieră, când a fost prins dezbrăcat în vecinătatea unei şcoli de fete, anunţă starpulse.com.

Noua serie, care a debutat pe 20 septembrie în SUA, conţine o scenă în care doctorul House face sex cu Lisa Edelstein (interpreta doctoriţei Lisa Cuddy) şi a fost promovată printr-un poster în care actorul este dezbrăcat, iar părţile sale intime sunt acoperite de un laptop.

Hugh Laurie spune că experienţa de a filma dezbrăcat pentru „Dr. House' nu a fost mare lucru prin comparaţie cu amintirile pe care le are de la realizarea peliculei „Maybe Baby' (2000).

„Trebuia să apar pe o stradă din Londra şi am programat filmările la 6 dimineaţa, când nu era nimeni. Dar pentru că toată lumea întârzie la filmări, ne-am apucat abia pe la 8.45. Paparazzii de prin partea locului au avut ocazia să-şi facă treaba fără să se grăbească… şi era o şcoală de fete în apropiere. Eram acoperit doar de un prosop, pe care trebuia să mi-l smulgă un câine într-o manieră amuzantă', îşi aminteşte starul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare