; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hugh Jackman va avea un cuvânt de spus în alegerea noului Wolverine

Hugh Jackman va avea un cuvânt de spus în alegerea noului Wolverine

10 March 2017

Actorul Hugh Jackman (48 de ani) a renunţat la rolul său din seria „X-Men', cel al mutantului Wolverine, după ce a jucat în 9 din cele 10 filme ale francizei, dar asta nu înseamnă că întoarce spatele seriei care l-a făcut celebru, scrie movieweb.com.

Producătorul şi scenaristul filmelor „X-Men', Simon Kinberg, a povestit (pentru deadline.com) că actorul va fi consultat în eventualitatea în care vor alege un actor care să îl înlocuiască într-un viitor film.

„Nici măcar nu ne-am gândit la următorarea apariţie a lui Wolverine. Toţi am ţinut pumnii (noului film), sperând ca publicul să aibă exact reacţia pe care au avut-o văzându-l. Nu-mi pot închipui un alt Wolverine, dar dacă va veni şi ziua aceea, am vorbi cu Hugh despre asta', spune Kinberg.

Ultimul film în care Jackman a intrat în pielea lui Wolverine a fost „Logan' – care a intrat în cinematografele noastre pe 3 martie şi a devenit rapid un succes de box-office pe plan internaţional. În plus, criticii au primit-o cu aplauze. Pelicula a fost finalul unui drum de 17 ani pentru actorul australian.

Citește și:

Au început filmările pentru „Wolverine 3'

Hugh Jackman şi-a salvat copiii de la înec

Hugh Jackman, tratat din nou pentru cancer la piele

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare